Més hoquei

El campió contra l'amfitrió

Hoquei sobre patins. El Vic començarà a defensar el títol de la copa contra el Reus el segon dia, i la jornada es completarà amb el Voltregà-Liceo. El foc l'obriran el Barça-Igualada i el Noia-Caldes

El campió, el Vic, començarà a defensar el títol de la copa en la segona jornada de quarts de final contra l'amfitrió, el Reus Deportiu, el divendres 26 de febrer. Així ho va determinar el sorteig de la competició que es va fer ahir a la sala Gaudí Universal del Gaudí Centre de Reus. El partit entre el Liceo i el Voltregà completarà la jornada. En l'estrena de la copa, el dijous 25, es veuran els enfrontaments entre el Barça Lassa i l'Igualada Calaf Grup, i el Noia Freixenet i el Recam Làser Caldes. La darrera vegada que la copa es va disputar al Pavelló Olímpic de Reus va ser l'any 2005 i els amfitrions també van jugar contra el Vic, però aquell cop en una semifinal que va ser favorable als osonencs. En aquella ocasió el Barça també es va enfrontar a l'Igualada en els quarts, i després va guanyar el títol.

Preus de les entrades

Els horaris de la copa encara no se saben i depenen de la televisió. El que sí que es van dir van ser els preus. Les entrades per als partits de quarts de final costaran 10 euros; les de semifinals, 15, i les de la final, 18. Hi haurà un abonament de 38 euros per als set partits i un de 20 per al públic infantil, de sis a catorze anys.

En l'apartat de parlaments l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, va donar la benvinguda a tots els participants “a la ciutat de Gaudí, a la capital del patinatge”, i va destacar que Reus és una ciutat líder en l'hoquei sobre patins. El president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, va agrair les facilitats per portar la copa a Reus i va dir: “El patinatge ha estat l'esport rei de la ciutat, i també l'hoquei.” Finalment, el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, va afirmar que Reus, al marge de les grans competicions que fa cada any, també aposta per l'esport de base, i va donar les gràcies a la federació espanyola perquè té la voluntat de portar els campionats i de fer una aposta per Catalunya.

ELS PROTAGONISTES

El Vic és un equip sòlid i difícil de guanyar
Roger Molina
JUGADOR DEL REUS
El Caldes té il·lusió i molt poc a perdre i molt a guanyar
Pere Varias
ENTRENADOR DEL NOIA
El Liceo té molt de potencial ofensiu i haurem de fer bé la feina en defensa
Borja López
JUGADOR DEL VOLTREGÀ
Són competicions que a equips com nosaltres ens il·lusionen molt
Ferran Pujalte
ENTRENADOR DEL VIC
L'Igualada sempre ens posa les coses difícils i en un partit pot passar de tot
Marc Gual
JUGADOR DEL BARÇA
El Barça és el rival que no vol ningú, però a mi tampoc m'agradaria que em toqués l'Igualada
Ferran López
ENTRENADOR DE L'iGUALADA
És un premi i, ja que hi som, anem a guanyar, no renunciem a res
Jordi Urbano
JUGADOR DEL CALDES

Una minicopa per a infantils

Abans del sorteig el regidor d'Esports de Reus, Joaquim Enrech, va presentar tot un seguit d'actes paral·lels que es faran els dies de la copa, en què va destacar la minicopa que disputaran els equips infantils de cada un dels vuit conjunts classificats. També es faran activitats de tecnificació per a jugadors de la base i per a tècnics, i diverses activitats de les noves modalitats del patinatge, com ara la del roller derby. El regidor va explicar que en els quarts de final hi haurà una grada jove gratuïta per al jovent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)