OK Lliga

La segona volta porta duels directes

Hoquei sobre patins. Destaca el Vic-Reus, un partit entre equips de la zona alta que necessiten refer-se

La segona volta de l'OK Lliga es posa en marxa amb els equips pensant en el títol, la classificació europea o no perdre la categoria. Un cop superat l'objectiu intermedi d'alguns conjunts de classificar-se per a la copa, la competició de la regularitat els torna a situar amb els ulls posats en el final de curs al mes de juny, i hauran d'anar superant cada partit i anar jornada a jornada.

La primera comença avui amb un duel entre rivals directes en diferents zones de la classificació. Destaca el partit entre el Vic i el Reus Deportiu, que, a banda d'enfrontar dos conjunts de la zona alta, és un dels duels de quarts de final de la copa que es va sortejar dijous. Cap d'aquests dos equips no va tenir un bon final de primera volta. Els osonencs només van guanyar un partit dels últims quatre i els reusencs fa quatre jornades que no aconsegueixen la victòria. Tots dos necessiten refer-se.

A la zona mitjana de la taula hi ha dos partits entre equips que tenen els mateixos punts, bona mostra de la igualtat en aquesta part de la taula. Empatats a 21 punts, s'enfronten al pavelló de les Comes l'Igualada Calaf Grup –setè– i el Recam Làser Caldes, que és el vuitè. En la zona dels 20 punts el Moritz Vendrell, novè, rep l'ICG Software Lleida, que és el desè.

Una mica més avall i a tocar de la zona perillosa del descens hi ha un altre duel entre rivals directes, entre el Lloret Vila Esportiva i el Cafès Novell Vilafranca, que estan separats només per un punt. Finalment, el Vallès Calafell, que ocupa la darrera posició, té un partit complicat contra el Voltregà, que és a la zona alta. Aquesta setzena jornada es completa demà amb un altre partit entre dos equips força allunyats en la classificació. El Noia Freixenet intentarà mantenir el quart lloc contra l'Hockey Global Cerceda, que vol sortir de la zona de descens.

Contra rivals de la zona baixa

El Barça Lassa i el Liceo, els dos primers de l'OK Lliga, tenen duels a casa contra equips de la zona baixa, l'Enrile Pas Alcoi i el SHUM Balder Técnica, respectivament, però no es poden refiar gens. Tant els maçanetencs com els alcoians han sumat més punts fora de casa que al seu pavelló i estan lluitant per allunyar-se i sortir de la zona de descens. Els blaugrana i els gallecs han superat el Vic i se n'han allunyat en les darreres jornades, estan separats per només tres punts i a partir d'ara es miraran de reüll per no cedir gens contra el rival més directe pel títol de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)