Internacional

Duel català en els quarts: el Reus rep el Vilafranca

Copa de la CERS. Volen canviar la dinàmica de la lliga en la competició europea, agafar avantatge i pensar en la final a quatre

Els dos conjunts catalans que segueixen vius en la copa de la CERS, el Reus Deportiu i el Cafès Novell Vilafranca, s'enfronten entre si en el partit d'anada dels quarts de final. Qui superi l'eliminatòria es classificarà per a la final a quatre que es jugarà del 30 d'abril i l'1 de maig. Aquest primer partit es disputarà a la pista del Reus Deportiu, mentre que la tornada es jugarà el 5 de març a Vilafranca del Penedès. Els reusencs i els vilafranquins no han aconseguit la victòria en els últims partits de l'OK Lliga. El Reus fa cinc jornades que no guanya i el Vilafranca, tres, i en aquesta competició europea intentaran canviar la dinàmica i encarrilar l'eliminatòria. En el partit que els va enfrontar en la lliga a la pista del Vilafranca es va produir un empat a dos gols. Els dos conjunts estan invictes en la CERS, el Reus ha guanyat els dos partits que ha disputat i el Vilafranca acumula tres victòries i un empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)