Internacional

Tots tres acaben segons

Lliga europea. El Barça Lassa jugarà els quarts de final contra el Liceo, el Vic s'enfrontarà al Forte dei Marmi italià i el Moritz Vendrell es veurà les cares amb el Benfica portuguès

El Barça Lassa, el Vic i el Moritz Vendrell van finalitzar en la segona posició dels seus grups de la lliga europea i hauran de jugar fora de casa el partit de tornada dels quarts de final. Tots tres s'enfrontaran als primers d'altres grups i així els blaugrana jugaran contra el Liceo en un duel de l'OK Lliga, els osonencs s'enfrontaran al Forte dei Marmi italià i els penedesencs es veuran les cares amb el Benfica portuguès. Els tres conjunts catalans disputaran el partit d'anada a casa el 5 de març i la tornada a pista contrària el 2 d'abril. En joc hi ha la classificació per a la final a quatre de la lliga europea el 14 i 15 de maig. En aquesta última jornada de la fase de grups, el Barça i el Vic van guanyar amb resultats clars i el Vendrell va ser derrotat. El Barça no va tenir cap mena de problema per imposar-se a l'Iserlohn alemany per 7-2 en un partit que era intranscendent perquè els blaugrana ja eren segons del grup A. El Barça, tot i això, va voler acabar la fase de grups de la lliga europea amb una victòria i també va donar descans a dos jugadors importants com Panadero i Álvarez. En la convocatòria hi van entrar tres júniors, Nil Roca –que hi ha estat present en els últims partits–, Sergi Aragonés i Sergi Llorca. Tots tres van disposar de minuts i els dos primers van marcar un gol. El Vic va començar perdent a la pista del Bassano i la primera meitat va ser molt disputada fins a arribar al descans amb un 2-3. En la segona part els osonencs es van escapar en el marcador sense problemes. El Vendrell va ser l'únic dels tres conjunts catalans que no va poder aconseguir la victòria. Els penedesencs es van presentar amb la important baixa d'Eloi Mitjans, que té un dit trencat i estarà entre dues o tres setmanes de baixa. Tot i això, ho van intentar i sempre van estar dins del partit. Es van avançar en el marcador i van arribar al descans amb un empat (1-1). En l'inici de la segona meitat els portuguesos es van avançar i van sentenciar el partit.

BARÇA 7 BASSANO 5 VALONGO 5 VIC 8 ISERLOHN 2 VENDRELL 3

BARCELONA LASA: Sergi Fernández, Matías Pascual, Xavi Costa, Xavier Barroso i Nil Roca –equip inicial–; Marc Gual, Lucas Ordóñez, Sergi Llorca, Sergi Aragonés i Aitor Egurrola ERG ISERLOHN: Patrick Glowka, Jorge Fonseca, Sergio Pereira, Andre Costa i Kai Milewski –equip inicial–; Carlos Nuñez, Nils Hibertz. Christopher Hegener i Troy Sato. GOLS: 0-1 (5') Kai Milewski. 1-1 (12') Matías Pascual. 2-1 (17') Marc Gual. 3-1 (29') Lucas Ordóñez. 4-1 (34') Xavi Costa. 5-1 (36') Lucas Ordóñez. 6-1 (40') Nil Roca. 6-2 (41') Sergio Pereira. 7-2 (47') Sergi Aragonés. ÀRBITRES: G. Andrisani i R. Strippoli (Itàlia). HOCKEY BASSANO: Mauro Dal Monte, Diego Nicoletti, Dario Giménez, Massimo Tataranni i Samuel Amato –equip inicial–; Andrea Bolcato, Fillipo Dal Monte, Emanuele Garcia, Alessandro Toniolo i Bruno Sgaria. CP VIC: Martí Serra, Mia Ordeig, Ferran Font, Romà Bancells i Jordi Burgaya –equip inicial–; Roger Presas, Martí Casas, Cristian Rodríguez i Carles Grau GOLS: 1-0 (1') Massimo Tataranni. 1-1 (2') Mia Ordeig. 1-2 (5') Mia Ordeig. 2-2 (9') Massimo Tataranni. 2-3 (21') Ferran Font. 2-4 (33') Martí Casas. 2-5 (34') Romà Bancells. 3-5 (36') Massimo Tataranni. 3-6 (37') Bancells. 3-7 (45') Ferran Font. 3-8 (47') Martí Casas. 4-8 (49') Diego Nicoletti. 5-8 (50') Dario Giménez. ÀRBITRE: J. Vieira i F. Cardoso (Portugal). AD VALONGO: Leonardo Pais, Hugo Azevedo, Diogo Seixa, Rubén Pereira i Henrique Magalhaes –equip inicial–; Pedro Freitas, Joao Ramalho, Luis Melo, Xavier Cardoso i Joao Almeida MORITZ VENDRELL: Guillem Fox, Jordi Creus, Francesc Gil, Jordi Ferrer i Sergi Miras –equip inicial–; David Martínez, Xavier Aldrich i Xus Fernández. GOLS: 0-1 (11') Sergi Miras. 1-1 (23') Joao Almeida. 2-1 (29') Joao Ramalho. 3-1 (30') Joao Almeida. 4-1 (30') Joao Almeida. 4-2 (30') Sergi Miras, de penal. 5-2 (49') Ruben Pereira. 5-3 (49') Xavier Aldrich ÀRBITRES: T. Flossel i T. Ullrich (Alemanya). Van mostrar targeta blava a Jordi Creus i Francesc Gil del Moritz Vendrell.