Internacional

Tot obert per a la tornada

Copa de la CERS. El Reus va vèncer per la mínima el Vilafranca i tots dos tenen totalment obertes les portes cap a la final a quatre

REUS 2 VILAFRANCA 1

REUS DEPORTIU: Molina, Rubio, Platero, Coy, Raül Marín –equip inicial–; Salvat i Ollé. CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Camps, Rubén Fernández, Edu Fernández, Rocasalbas, Navarro –equip inicial–; Galan i Vázquez. GOLS: 1-0 (26') Raül Marín. 1-1 (31') Rubén Fernández. 2-1 (37') Raül Marín. ÀRBITRES: J. Pinto i J. Pinto (Portugal). COMENTARI: El Reus Deportiu haurà de treballar-se la classificació per a la final a quatre de la CERS en el partit de tornada a Vilafranca després de vèncer únicament per 2-1. Els roig-i-negres van acabar l'assalt d'anada dels quarts de final amb un mínim avantatge que no els concedeix gaire marge de maniobra. El primer període no va ser gaire brillant, o si més no, gaire encertat. Ningú volia cometre una errada crucial i el fet és que les precaucions van lligar de mans i peus tant els jugadors d'Enrico Mariotti com els de Jordi Garcia. A més, Molina i Camps van parar quan era necessari. Però el pas pels vestidors va suposar una petita metamorfosi del partit, perquè gairebé en la primera acció de la represa Raül Marín va avançar els seus. El Vilafranca va reaccionar aviat gràcies a Rubén Fernández, però novament el davanter reusenc va anotar el 2-1 que va ser definitiu.
RAÚL RODRÍGUEZ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)