Més hoquei

El Citylift Girona lluitarà per la copa de la Princesa

Hoquei sobre patins. Els gironins viatjaran a Mieres amb tres baixes però l'entrenador, Ramon Benito, diu que hi aniran a competir. El rival sortirà del sorteig que es farà avui

El Citylift Girona afronta aquest cap de setmana la lluita pel títol de la copa de la Princesa. No ho tindrà gens fàcil, ja que fa el desplaçament fins a Astúries amb tres baixes i en la semifinal es trobarà el Barça B o l'Alcobendas, els dos primers de la primera estatal. Els gironins ho afronten amb il·lusió i amb ganes de disfrutar, competir i lluitar pel títol. El rival del Girona sortirà del sorteig que es farà avui al vespre a Mieres. El Barça B i l'Alcobendas són caps de sèrie i els gironins i els asturians, que són els amfitrions, completen el quadre. Les semifinals es jugaran demà al pavelló Visiola Rollán de Mieres a les set de la tarda i a les nou del vespre, mentre que la final serà diumenge a dos quarts d'una del migdia.

L'entrenador del Citylift Girona, Ramon Benito, va explicar que el seu equip tindrà tres baixes i farà el viatge amb els dos porters i només cinc jugadors de pista. L'absència de Mateo Cuervo ja era coneguda, ja que fa tres mesos que està lesionat, però fa dues jornades va ser Marc Gómez el que es va fer mal i no va jugar en l'últim partit a Tordera. Manel Garcia no es pot desplaçar per motius de feina. Ramon Benito destaca el bon joc dels seus dos possibles rivals en la semifinal i diu que tant el Barça B com l'Alcobendas seran complicats de superar. Del filial blaugrana Benito destaca: “Té nanos joves amb gran projecció i pressionen molt.” Tres jugadors –Nil Roca, Sergi Llorca i Sergi Aragonès– van disputar l'últim partit de la lliga europea del Barça contra l'Iserlohn alemany i van fer una bona actuació. Respecte al conjunt madrileny, Ramon Benito comenta: “És un equip més experimentat i té una grandíssima defensa i un interior, Marcos López, que és el pitxitxi de la lliga.”

Per fer front a aquests rivals, el Girona farà servir el seu joc habitual, una bona defensa amb el suport del porter Jaume Llaverola i la individualitat de Raül Pelicano combinada amb el joc de conjunt. En la primera estatal el Girona ja ha derrotat tant els blaugrana com els madrilenys. En la primera jornada va perdre a Alcobendas (5-0) i en la segona volta els va guanyar a casa (5-1). En la vuitena jornada els gironins van derrotar el Barça B per 7-3.

EL PROTAGONISTA

La copa de la Princesa és un premi, i hi anem a disfrutar. És difícil guanyar-la, però la intenció és competir
Tant el Barça com l'Alcobendas són dos grans equips i fan un bon hoquei; serà complicat
Nosaltres hem de fer el nostre joc, una bona defensa, la màgia de Pelicano i el joc de conjunt
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL GIRONA

Dos títols del SHUM i dos segons llocs del Lloret

La copa de la Princesa –abans, del Príncep– té un bon record pels equips gironins, que han aconseguit dos títols gràcies al SHUM i dos subcampionats, el Lloret. Els maçanetencs van guanyar l'any 2008 a la localitat asturiana de Grado la final contra el Vigo en els penals després d'un 4-4, i l'any 2011 es van imposar a Pamplona a l'amfitrió, el San Antonio, per 4-2. Els lloretencs van perdre la final del 2012 que es va jugar a Sant Feliu de Codines contra l'amfitrió per un gol d'or (2-1), i en l'edició passada, també a Grado, van caure en els penals contra l'Arenys de Munt després d'un 4-4. El SHUM també va jugar a Alcoi el 2014 i va perdre en la semifinal, i el GEiEG va ser eliminat en la semifinal el 2009 al Vendrell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)