OK Lliga

Suada agraïda a Caldes

OK Lliga. El Barça Lassa va apel·lar a l'efectivitat a la Torre Roja contra un rival desacomplexat i es distancia en el lideratge aprofitant l'error del Liceo

El Barça Lassa va completar ahir una jornada rodona amb un triomf merescut i treballat a la pista del Caldes, i la desfeta del Liceo a Reus, que li aplana el camí cap al títol de l'OK Lliga després d'un inici titubejant. Desacomplexat, el Caldes va fer un bon partit seguint amb la línia que ha exhibit aquesta temporada, però el Barça, molt efectiu, va constatar el seu bon moment sumant la cinquena victòria seguida a fora. El millor mètode per tallar l'efervescència d'un equip combatiu empès per una afició entregada que ahir va omplir de gom a gom la Torre Roja és marcar aviat. Gual va veure desmarcat l'inefable Pablo Álvarez al segon pal i li va enviar una típica assistència que l'argentí no va desaprofitar quan tot just s'havien consumit dos minuts de joc (0-1). El Caldes va perseverar i va disposar d'oportunitats ben resoltes per Egurrola, sobretot una de Jordi Urbano, i el Barça la va tornar a clavar quan va veure una mínima oportunitat marcant la diferència. Gual, des de la part esquerra de l'atac, va marcar el 0-2 en el minut 9, la segona galleda d'aigua freda per als d'Eduard Candami. Un contraatac ben conduït per Barroso va permetre a Lucas Ordóñez marcar el 0-3, però el capità Jordi Urbano, també al contraatac, va fer somiar el Caldes (1-3). El Barça va sortir pressionant en el segon temps per mirar d'enllestir el partit sense sorpreses, però es va trobar amb un penal en contra comès sobre Oller. Ell mateix el va llançar i va enviar la bola alta. El Caldes, esplendorós en el segon temps, va prémer l'accelerador obligant el Barça a posar-hi els cinc sentits. En el minut 42 el Barça va sentenciar el partit mitjançant Panadero, que va refermar el seu gran estat de forma (1-4). Campor va aturar la directa llançada per Ordóñez en la desena falta d'equip local, però el davanter argentí va fer l'1-5 a 19 segons del final.

CALDES1

RECAM LÀSER CALDES: Campor, Rovira, Roger Acsensi, J. Molera i Urbano -equip inicial-; Oller, Humberto i Pastor. BARCELONA LASSA: Egurrola, Pascual, Gual, Panadero i Álvarez -equip inicial-; Barroso i Ordóñez. GOLS: 0-1 (2') Pascual. 0-2 (9') Gual. 0-3 (16') Ordóñez. 1-3 (19') Urbano. 1-4 (42') Panadero. 1-5 (49') Ordóñez. ÀRBITRES: O. Valverde i I. Galán. FALTES: 11 el Caldes i 9 el Barça.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)