OK Lliga

Festival del Lloret

OK Lliga. El SHUM va ser completament superat en el derbi selvatà. Els lloretencs van estar encertats davant de porta i Xavier Crespo va fer quatre gols

El Lloret Vila Esportiva va ser molt superior en el derbi selvatà i es va emportar la victòria de la pista del SHUM Balder Técnica. Els lloretencs van fer el millor partit de la temporada i els va sortir tot bé. Xavier Crespo va ser el més destacat amb quatre gols i el Lloret va assolir el seu primer triomf fora de casa aquesta temporada. Els maçanetencs no van ser capaços de reaccionar en cap moment contra un rival superior. El Lloret va sortir molt centrat i en el minut 2 una passada de David Plaza a Marc Grau va avançar els visitants. El mateix jugadors va fer el 0-2 en el minut 8 i no va ser fins un minut després que els locals van fer la seva primera jugada d'atac, i Lluís Ferrer va fer l'1-2 en una jugada individual. Va ser un moment d'inspiració aïllat, perquè els visitants van continuar dominant i van tenir ocasions clares per ampliar el resultat. La segona vegada que els maçanetencs van arribar a porteria va ser en el minut 20 i el porter del Lloret va aturar. Tres minuts després Xavier Crespo va finalitzar una gran jugada d'equip i va fer l'1-3. Els locals en cap moment van poder superar el sistema defensiu que va muntar el tècnic del conjunt lloretenc. Tot i això, en la segona meitat semblava que els locals estaven dins del partit i en el minut 35 David Gelmà va disposar d'un penal que va aturar el porter Ferran Serra. En el mateix minut el Lloret va disposar d'una falta directa que va desaprofitar i va marcar l'1-4 que va trencar el partit. Jordi Carbó portava el pes de l'equip i donava joc als seus joves companys. Xavier Crespo ho va aprofitar i va acabar marcant quatre gols. I el SHUM es veia totalment impotent i no podia oposar-se a les bones accions dels visitants. Va tancar el festival Xavier Sulé, que a vint segons del final va fer l'1-7 de falta directa.

SHUM1

SHUM BALDER TÉCNICA: Marcel Luzón, Diogo Neves, Sergi Parra, David Gelmà i Lluís Ferrer –equip inicial–; Ferran Garcia, Adrià Martos i Ignasi López. LLORET VILA ESPORTIVA: Ferran Serra, Xavier Crespo, David Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Jordi Carbó i Xavier Sulé. GOLS: 0-1 (2') Marc Grau. 0-2 (8') Marc Grau. 1-2 (9') Lluís Ferrer. 1-3 (23') Xavier Crespo. 1-4 (35') Xavier Crespo. 1-5 (46') Xavier Crespo. 1-6 (48') Xavier Crespo. 1-7 (50') Xavier Sulé, de falta directa. ÀRBITRES: J. Gómez i D. Pico. Van mostrar targeta blava a Ferran Garcia. FALTES: 10 del SHUM i 7 del Lloret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)