Més hoquei

HC Liceo

Mar de rerefons

El clima no és l'idoni arran del cas Jordi Bargalló

Pressionat, no la guanya des del 2004

La sequera en la copa des de Jerez 2004 pressiona el Liceo en un moment delicat. Amb la lliga mig hipotecada després de perdre a Reus i l'anunci unilateral de la marxa de Jordi Bargalló, és obvi que l'equip i el club no afronten la copa en les millors condicions anímiques. Però la història és plena de paradoxes. El Reus va guanyar el seu últim títol el 2006 a Lloret després de ser apallissat a Tordera en la lliga i el Blanes va fer fora l'entrenador quatre dies abans i va guanyar el seu únic títol el 2001 a Sant Sadurní. El Liceo té un tècnic consagrat, juga de memòria al primer toc i si els germans Bargalló tenen un bon cap de setmana llarg, pot aspirar a tot. En la supercopa va eliminar el Vic, l'amfitrió, en les semifinals i va obligar el Barça a un patiment extrem. En la lliga, a més, van estar a punt de fer saltar la banca al Palau (4-4). Queda dit.

Classificació 1a volta (15a)
2n
34 punts
Classificació actual (18a)
3r
40 punts
Màxim golejador
Pau i Jordi Bargalló
25 gols
Títols de copa
9
Plantilla
Xavi Malian i Álvaro Shehda (porters), Jordi Bargalló, German Nacevich, César Carballeira, Pau Bargalló, Oriol Vives, Josep Lamas, Toni Pérez i David Torres. Tècnic: Carlos Gil.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)