Més hoquei

CP Vic

Passadís als joves

El vigent campió està alliberat de pressió

El descarat Font exemplifica un grup sòlid capaç de tot

És el campió després de superar el Liceo en la semifinal i el Barça en la final, partits agònics jugats amb mestria, amb una defensa fèrria i aprofitant les ocasions i les boles aturades. Aquest, doncs, seria el mètode contra equips mastodòntics. El sinèrgic i alliberat de pressió Vic combina l'experiència d'Ordeig i Bancells amb la joventut de l'indesxifrable Ferran Font, un dels millors generadors de joc interior de l'hoquei actual, i el sobri Jordi Burgaya. La velocitat i capacitat de desbordar en l'un contra un de Cristian Rodríguez, pura estètica, i la perillositat de Roger Presas i Martí Casas com a complement perfecte fan del Vic un equip complet amb un porter tan sòlid al darrere com Carles Grau. Forma part del trio de favorits però primer haurà de superar l'escull de l'amfitrió, un partit presumptament complicadíssim. Qui marqui el ritme serà semifinalista.

Classificació 1a volta (15a)
3r
32 punts
Classificació actual (18a)
2n
41 punts
Màxim golejador
Ferran Font
23 gols
Títols de copa
4
Plantilla
Carles Grau i Martí Serra (porters), Mia Ordeig, Romà Bancells, Ferran Font, Cristian Rodríguez, Jordi Burgaya, Roger Presas i Martí Casas.. Tècnic: Ferran Pujalte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)