Més hoquei

Recam Làser Caldes

Patineu i disfruteu

Acabat de pujar, el Caldes és el gran intrús

Viu el torneig com un regal i vol donar disgustos

Si hi ha un equip que ha gaudit per damunt de la resta amb la classificació per jugar la copa és el Recam Làser Caldes, el sorprenent i modest equip d'Eduard Candami. Ben fet. Generalment, els equips que acaben de pujar les passen magres per adaptar-se i veuen la copa per televisió. L'orgull de Caldes de Montbui, en canvi, va obtenir per mèrits propis un bitllet per a la copa guanyat a pols gràcies als gran resultats aconseguits al fortí de la Torre Roja. El santuari del Caldes ha vibrat amb triomfs històrics, entre els quals destaca la patacada del Liceo. Xavier Rovira és l'estilet d'un grup de joves descarats que volen literalment a la pista i incomoden. Jordi Urbano també travessa un gran estat de forma i Jassel Oller té sang freda i clarividència en els penals (67). Cesc Campor s'ha reivindicat sota els pals i tot el grup creu en els preceptes de Candami. Amb convicció, tenen molt a dir avui contra el Noia. Caldes: sortiu i disfruteu.

Classificació 1a volta (15a)
21 punts
Classificació actual (18a)
10è
21 punts
Màxim golejador
Xavier Rovira
15 gols
Títols de copa
Cap
Plantilla
Cesc Campor i Víctor Villena (porters), Xavi Rovira, Jordi Urbano, Humberto Mendes, Jassel Oller, Alexandre Acsensi, Roger Acsensi i Jacint Molera. Tècnic: Eduard Candami.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)