OK Lliga

Superar la ressaca europea i afrontar un altre cop l'OK Lliga

Hoquei sobre patins. Quatre partits de la dinovena jornada es disputen aquesta nit

Els equips tornen a l'OK Lliga per continuar disputant la dinovena jornada després de la tensió i la intensitat de la jornada europea d'aquest cap de setmana. El Cafès Novell Vilafranca haurà d'aparcar durant algunes hores l'alegria de la classificació per a la final a quatre de la CERS i centrar-se en l'Igualada Calaf Grup. Els vilafranquins fa tres jornades que no perden i reben un rival de la mateixa zona de la taula que ha perdut per la mínima els dos darrers desplaçaments. En la part oposada, el Reus Deportiu voldrà oblidar la seva dolorosa eliminació contra el Vilafranca i retrobar-se amb el triomf a la pista de l'ICG Software Lleida. Els roig-i-negres no han guanyat en els darrers cinc desplaçaments i els lleidatans enllacen quatre derrotes consecutives.

Tornar a sumar

El Recam Làser Caldes rep el Vic amb ganes de tornar a sumar punts, ja que ha perdut els últims quatre partits. Els osonencs, després de l'esforç de la copa –segons– i el triomf en l'anada dels quarts de la lliga europea, afronten una pista complicada amb la intenció de continuar sumant. Finalment el Moritz Vendrell, amb la derrota a Europa deixada al marge, visita el Cerceda amb ganes de guanyar el quart partit seguit en la lliga. La dinovena jornada es tancarà avui amb els dos últims partits, el Voltregà-Barça i l'Alcoi-Liceo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.