El Vic no afluixa i suma el seu quart triomf consecutiu

Hoquei sobre patins. El Caldes va desaprofitar tres penals a favor

CALDES1
VIC3

RECAM LÀSER CALDES: Campor, Molera, Alexandre Acsensi, Mendes i Roger Acsensi –equip inicial–; Oller, Rovira i Pastor. CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Bancells, Casas i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Font i Burgaya. GOLS: 0-1 (4') Cristian Rodríguez. 1-1 (6') Molera 1-2 (33') Font, de falta directa. 1-3 (40') Burgaya. ÀRBITRES: M. Soler i J.A. Ribó. FALTES: 15 del Caldes i 7 del Vic. COMENTARI: el Vic no afluixa en la seva lluita per la segona posició de l'OK Lliga i va encadenar a la pista del Caldes la seva quarta victòria. Els locals segueixen immersos en una mala ratxa de resultats i ja fa cinc jornades que no aconsegueixen cap punt. Els osonencs es van avançar molt aviat amb un gol de Cristian Rodríguez, però dos minuts després Molera va empatar. La primera meitat va ser anivellada i amb aquest resultat es va arribar al descans. En el segon temps, els locals es van poder avançar amb un penal que va executar Oller, però que Carles Grau va aturar. Poc després, els osonencs van disposar d'una falta directa i Font va fer l'1-2. Burgaya va ampliar l'avantatge per als visitants deu minuts abans del final, i en aquests darrers minuts els locals van tenir bones ocasions, entre les quals dos penals a favor. Primer Mendes i després Oller no van tenir l'encert necessari i el Caldes va caure derrotat.