OK Lliga

El SHUM esgarrapa un empat esperançador

OK Lliga. Els selvatans retallen un punt i es queden a tres de la zona de permanència. Parra i Diogo van neutralitzar l'estat de gràcia de Tomàs

El SHUM Balder Técnica va acostar-se una mica a la zona de permanència aprofitant les derrotes del Cerceda i el Caldes dissabte i esgarrapant un empat molt valuós ahir a la pista del Lleida, un escenari complicat on dimarts passat va perdre el Reus. D'aquesta manera el conjunt selvatà es queda a tres punts de la zona de permanència quan encara queda tot un món. Els dos gols del davanter local Andreu Tomàs, en estat de gràcia permanent –és un dels màxims golejadors de la lliga–, van permetre als locals salvar almenys un punt. El Lleida es va avançar ja en el segon temps però Parra i Diogo van situar el conjunt de Rodri al davant en una gran reacció. A 4:42 del final, però, Tomàs va empatar. Els porters van estar encertats en les accions a bola aturada. El Lleida va fallar dues faltes directes –Lluís Rodero i Andreu Tomàs– i el SHUM, un penal –Diogo Baptista, el gran especialista– i una falta directa llançada per Ferran Garcia.

LLEIDA2
SHUM2

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs, Trilla, Cañellas, Necchi i Andreu Tomàs -equip inicial-; Rodero, Ballestero, Pujals i Llisà. SHUM BALDER TÉCNICA: Núlñez, Parra, Garcia, Martos i Ferrer -equip inicial-; Diogo, Gelmà, López i Garcia. GOLS: 1-0 (31') Andreu Tomàs. 1-1 (37') Parra. 1-2 (41') Diogo. 2-2 (45') Andreu Tomàs. . ÀRBITRES: Garcia i Lapedriza. Blaves a Gelmà i a Andreu Tomàs. FALTES: 8 el Lleida i 10 el SHUM.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)