OK Lliga

L'efervescent Lloret rep el líder

Hoquei sobre patins. El Barça arriba fort després d'haver estat tota una volta sense perdre cap partit. El SHUM necessita tornar a guanyar a casa i buscarà els tres punts contra el Noia

El Lloret Vila Esportiva arriba a la complicada cita contra el líder, el Barça Lassa, engrescat després de derrotar el Noia i l'Igualada i haver-se allunyat de la zona de descens. Els lloretencs inicien la sèrie d'enfrontaments contra els primers de l'Ok Lliga –Barça, Vendrell, Vic i Liceo– amb set punts de marge sobre el primer equip que perdria la categoria, i això els ha de donar un xic de tranquil·litat per buscar algun punt més. Els blaugrana posen la seva supremacia en la lliga a prova, i volen ampliar els quinze partits consecutius –una volta sencera–, sense perdre.

El SHUM Balder Técnica necessita fer un canvi radical al seu pavelló i començar a guanyar punts. Ha perdut els tres darrers partits que hi ha jugat i en aquesta ocasió rep el Noia Freixenet. Els maçanetencs marquen les places de descens i són a dos punts dels llocs de permanència.

El Noia arriba a Maçanet de la Selva després de tallar la seva ratxa de tres derrotes consecutives. Fora de casa no s'està mostrant segur i ha perdut en els dos últims desplaçaments. En la primera volta el SHUM va guanyar a Sant Sadurní per 3-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)