OK Lliga

El Noia sentencia el SHUM en un tres i no res

OK Lliga. El 0-1 als 12 segons i l'1-2 i 1-3 en mig minut resolen un duel desigual

El SHUM va enllaçar la sisena jornada sense guanyar, en un partit que se li va tòrcer des del primer minut. Del Amor va fer el 0-1 quan havien passat 12 segons i, després de l'empat de Lluís Ferrer, Rosa i Borja Ferrer van fer l'1-2 i l'1-3 en mig minut. Garcia va enviar el xut de la falta directa per la blava d'Esteller al pal i, després del descans, l'1-4 d'Esteller va encarrilar el partit. Diogo va fer el 2-4 però Luis Gil li va aturar el penal que hauria suposat el 3-4.

SHUM2
NOIA4

SHUM BALDER TÉCNICA: Núñez; Diogo, Parra, Garcia i Ferrer –equip inicial– Gelmà i López. NOIA FREIXENET: Luis Gil, Esteller, Del Amor, Rosa i Ferrer –equip inicial–, Caldú, Xaus, Palau i Albesa. GOLS: 0-1 (1') Del Amor. 1-1 (3') Ferrer. 1-2 (22'), Rosa. 1-3 (23') Ferrer. 1-4 (26') Esteller. 2-4 (32') Diogo. ÀRBITRES: Melero i López Leyton. Blava a López i a Ferrer i Rosa.