OK Lliga

El Caldes reacciona després de set derrotes

Hoquei sobre patins. Un gol de Molera a 1:42 del final va sentenciar el Lleida Llista el dia de la celebració del seu 65è aniversari

El Caldes es va retrobar amb la victòria ahir a la pista del Lleida després de set derrotes consecutives i va fer un pas endavant cap a la tranquil·litat aconseguint un marge de quatre punts sobre la zona de descens, que marca el SHUM. Els de la Terra Ferma, de la seva banda, no van poder engalanar la celebració del seu 65è aniversari amb un triomf, i també tenen un marge de quatre punts. Un gol de Jacint Molera a 1:42 del final va donar els tres punts als visitants, que ja s'havien avançat dos cops: primer amb un penal marcat per Oller i després amb una directa de Rovira arran de la desena falta local.

LLEIDA2
CALDES3

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs, Trilla, Cañellas, Pujals i Andreu Tomàs –equip inicial–; Rodero, Necchi, Ballestero i Llisà. RECAM LÀSER CALDES: Campor, Molera, Rovira, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –equip inicial–; Humberto, Urbano, Oller i Pastor. GOLS: 0-1 (10') Oller, de penal. 1-1 (11') Andreu Tomàs, de penal. 1-2 (41') Rovira, de falta directa. 2-2 (45') Trilla. 2-3 (48') Molera. ÀRBITRES: López Leiton i López Expósito. FALTES: 13 el Lleida i 12 el Caldes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)