OK Lliga

El SHUM visita el Caldes en una nova final

Hoquei sobre patins. El Lloret té un desplaçament molt complicat a la pista del Liceo, en un nou duel contra els equips de la zona alta

Una nova jornada i una nova final en la lluita per sortir de la zona de descens i aconseguir la permanència en la màxima categoria. El SHUM Balder Técnica visita la pista del Recam Làser Caldes amb la necessitat de guanyar un equip que és a la zona mitjana baixa. Els maçanetencs encara no han aconseguit cap victòria en la segona volta de la competició però en els tres darrers desplaçaments han puntuat, tot i que només ha estat un empat. El Caldes, per la seva banda, ha guanyat els dos darrers partits que ha disputat i això l'ha fet allunyar de la zona de descens –és a set punts–, després d'haver encadenat set derrotes que l'havien tornat a situar molt a prop de la zona de perill. En la primera volta el SHUM va perdre per 3-4.

El Lloret Vila Esportiva té un marge de sis punts sobre les posicions de descens i aquesta jornada intentarà ampliar-lo, tot i que no serà gens fàcil, ja que visita el Liceo. Els lloretencs afronten un nou duel contra un equip de la zona alta –els gallecs són tercers– i són molt conscients de les dificultats. El Liceo només ha guanyat un dels tres últims partits que ha jugat, però al seu pavelló ha encadenat cinc victòries. El Lloret ha encaixat tres derrotes seguides contra tres dels quatre primers: el Vic, el Vendrell i el Barça. En la primera volta els lloretencs van perdre (1-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)