OK Lliga

Rivals de la zona alta per al SHUM i el Lloret

Hoquei sobre patins. Els maçanetencs reben el Barça, el líder, i els lloretencs, el Reus, que lluita per la quarta posició

El SHUM Balder Técnica i el Lloret Vila Esportiva afronten duels complicats contra equips de la zona alta en aquesta 25a jornada de l'OK Lliga, en l'inici del tram definitiu de la competició. Els maçanetencs han de sumar punts per sortir de la zona de descens però en aquesta jornada ho tenen gairebé impossible, ja que reben el Barça Lassa, el líder. El SHUM lluitarà com ho ha fet en cada un dels partits, però té en contra totes les estadístiques i precedents. El conjunt blaugrana arriba després d'onze victòries seguides i 19 partits sense perdre a la lliga. El SHUM, per contra, fa nou jornades que no guanya i al seu pavelló ha estat derrotat en els darrers cinc partits que ha jugat. Pel que fa als antecedents, aquesta és la divuitena temporada en què el SHUM i el Barça han coincidit en la màxima categoria. S'han enfrontat en catorze ocasions a Maçanet de la Selva –quatre cops van estar en grups diferents en les dues fases de la competició–, i els selvatans només han puntuat una vegada. Va ser en la temporada 2006/07 i el partit va acabar amb empat a tres gols. En la primera volta el Barça es va imposar per 6-4.

El Lloret tanca la sèrie de partits contra els equips de la part alta de la taula, i en aquesta ocasió rep el Reus Deportiu, que ocupa la cinquena posició i lluita per acabar la lliga en el quart lloc. Els lloretencs han perdut els últims quatre partits que han jugat contra els quatre primers classificats, i intentaran puntuar contra el cinquè. En la primera volta hi van estar molt a prop en el partit disputat a Reus, on van perdre per la mínima, 5-4. Els roig-i-negres han guanyat en els dos últims desplaçaments però en la darrera jornada van acabar perdent a casa contra el Vilafranca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)