Dotzena victòria seguida del Barça

Hoquei sobre patins. Els blaugrana van haver de treballar per superar el SHUM

SHUM1
BARÇA4

SHUM BALDER TÉCNICA: Nuñez, Neves, Parra, Ferran Garcia i Lluís Ferrer –equip inicial–; Gelmà i Ignasi López. BARÇA LASSA: Sergi Fernández, Gual, Pascual, Costa i Panadero –equip inicial–; Ordóñez, Álvarez, Barroso i Llorca. GOLS: 0-1 (23') Álvarez. 0-2 (31') Álvarez, de falta directa. 0-3 (38') Gual. 1-3 (40') Ferran Garcia, de falta directa. 1-4 (50') Panadero. ÀRBITRES: A. Veiga i J. Rovira. Van mostrar targeta blava a Ignasi López. FALTES: 12 del SHUM i 15 del Barça. COMENTARI: El Barça Lassa va aconseguir a la pista del SHUM Balder Tècnica la dotzena victòria de manera consecutiva. Els blaugrana van haver de treballar de valent per emportar-se els tres punts. Els maçanetencs es van saber tancar bé al darrere amb un quadre petit i als blaugrana els va costar molt arribar amb perill davant la seva porteria. El SHUM buscava el contraatac i a partir del minut 13 el partit es va descontrolar i això va beneficiar els locals. El porter Sergi Fernández va haver de fer aturades de mèrit per evitar que els locals s'avancessin. A dos minuts del descans i quan més atacava el SHUM va arribar el 0-1. En la segona part el Barça va aprofitar una falta directa i va arribar el segon gol. Els SHUM va tenir minuts de desconcert i els visitants ho van aprofitar per fer el tercer. Ferran Garcia va fer l'1-3 de falta directa i el SHUM va buscar el seu segon gol i va tenir ocasions ben aturades pel porter blaugrana. El Barça no va aprofitar les seves ocasions, una falta directa inclosa, i el partit va estar obert fins al darrer minut, en què gràcies a un contraatac els blaugrana van sentenciar amb l'1-4.