OK Lliga

El SHUM ha de guanyar si vol seguir lluitant per salvar-se

Hoquei patins. El Lloret visitarà demà el Lleida en un duel per allunyar-se de la cua

El SHUM Balder Técnica no pot esperar més per aconseguir una victòria si vol continuar tenint esperances de mantenir-se a l'OK Lliga. Els selvatans visiten el Cerceda gallec i si no guanyen perdran una nova ocasió d'acostar-se als llocs de salvació. En aquesta jornada hi ha un duel directe de la zona baixa, ja que el Lloret Vila Esportiva visitarà demà el Lleida. Són els dos equips que precedeixen els maçanetencs i tenen cinc i quatre punts de marge, respectivament. Qui guanyi s'allunyarà de la zona perillosa, i si empaten i el SHUM no aconsegueix la victòria a Galícia quedarà encara més lluny de la salvació.

El Cerceda és un equip fort a casa, però va perdre contra el Caldes en l'última jornada i va trencar una ratxa de set triomfs seguits en el seu pavelló. El SHUM fa deu partits que no guanya, però ha empatat en els darrers quatre desplaçaments. En el partit de diumenge a Lleida els lloretencs volen posar fi a les cinc derrotes consecutives contra els cinc primers de la classificació. S'enfronten amb un rival de la seva lliga que fa sis partits que no guanya i que en la darrera jornada va empatar a Vilafranca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)