OK Lliga

El SHUM perd a Cerceda i es complica més la salvació

OK Lliga. Ferran Garcia va marcar tres gols però no van ser suficients per puntuar

CERCEDA5
SHUM4

HOCKEY GLOBAL CERCEDA: Martín Rodríguez, Grasas, Payero, Togres i Mantiñan –equip inicial–; Artacho, Candamio, Pablo Fernández, Jacobo Garcia i Domínguez. SHUM BALDER TÉCNICA: Núñez, Neves, Lluís Ferrer, Ferran Garcia i Parra –equip inicial–; Tarrés, Alexandre Garcia, Gelmà, Ignasi López i Ramírez. GOLS: 1-0 (12') Payero. 2-0 (18') Payero. 2-1 (34') Parra. 2-2 (35') Ferran Garcia. 3-2 (36') Pablo Fernández. 4-2 (39') Payero. 5-2 (44') Pablo Fernández, de falta directa. 5-3 (45') Ferran Garcia. 5-4 (45') Ferran Garcia, de falta directa. ÀRBITRES: D. Villar i I. Galán. Van mostrar targeta blava a l'entrenador del SHUM Jordi Rodríguez. FALTES: 13 del Cerceda i 12 del SHUM. COMENTARI: El SHUM Balder Técnica va caure derrotat per la mínima a la pista de l'Hockey Global Cerceda i es complica encara més la permanència a l'OK Lliga. Els maçanetencs no van estar be en la primera meitat i van arribar al descans amb un 2-0 en contra. En la segona meitat, però, van reaccionar i amb gols de Parra i Ferran Garcia van empatar. El 2-2 va ser un miratge, ja que tot seguit els gallecs es van tornar a avançar fins al 5-2. Els maçanetencs sabien que havien de puntuar i van anar a l'atac. A cinc minuts del final Ferran Garcia va marcar dos gols en trenta segons i va ajustar el resultat però l'empat no va arribar i el SHUM va perdre.