Internacional

El Vilafranca passa a la final en els penals

Copa de la CERS. Va saber contenir a un gran Sporting, el campió, i té una cita amb la història pel títol contra el Barcelos, l'amfitrió (19.30 h)

El Cafès Novell Vilafranca es va classificar per la final de la copa de la CERS en els penals. Un gol de Roger Rocasalbas en el cinquè llançament el va situar en la lluita pel títol. El seu rival serà el Barcelos, l'amfitrió, i la cita es a dos quarts de vuit del vespre. Els vilafranquins van iniciar el partit un xic expectants davant uns portuguesos que buscaven més la porteria rival però a poc a poc van començar a tenir ocasions, la més clara una rematada als vuit minuts. L'Sporting va començar a buscar el contraatac per crear perill i va tenir algunes ocasions. L'únic gol del primer temps, però, va arribar en un penal rigorós molt ben transformat per Viana a dos minuts del descans. El Vilafranca es va carregar molt aviat de faltes en aquesta primera meitat i va arribar a les nou abans del descans. En els primers minuts de la segona meitat Abalos va veure una targeta blava i Roger Rocasalbas va disposar d'una falta directa que va transformar en el gol de l'empat (1-1). L'Sporting va seguir creant les seves millors ocasions a la contra, mentre que els vilafranquins també van disposar d'oportunitats per avançar-se. El Vilafranca va aturar el seu seguit de faltes i la desena no va arribar en tota la segona meitat ni en la pròrroga. Els dos equips es van animar en els darrers cinc minuts i el Vilafranca va poder fer el gol del triomf, però es va arribar a la pròrroga. Hi van haver algunes ocasions en el temps suplementari però cap va marcar i es va arribar als penals. Els portuguesos van marcar primer gràcies a Losna però Marc Navarro va tornar a igualar en el següent llançament. El porter Gerard Camps va aturar quatre llançaments, i la classificació la va decidir en el darrers Roger Rocasalbas.

SPORTING1 (1)
VILAFRANCA1 (2)

SPORTING CP: Girao, Pinto, Oliveira, Centeno i Viana –equip inicial–; Abalos, fIlho i Losna. CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Gerard Camps, Marc Navarro. Joan Vázquez, Edu Fernández i Roger Rocasalbas –equip inicial–; Rubén Fernández i Jordi Galán. GOLS: 1-0 (23') Viana, de penal. 1-1 (27') Rocasalbas, de falta directa. Penals: Losna (1-0), Navarro (1-1) i Rocasalbas (1-2). ÀRBITRES: Franco Ferrari i Mateo Galoppi (Itàlia). FALTES: 9 de l'Sporting i 9 del Vilafranca.

El Barcelos es desfà del Matera en els penals (3-3)

El Barcelos es va classificar per la final de la CERS en els penals després de finalitzar la primera semifinal amb un 3-3 (1-2). Els portuguesos van dominar més i van anar al davant en el marcador però el Matera italià sempre va estar dins del partit. Ventura va fer el 0-2 per als amfitrions en la primera meitat però en l'inici de la segona López i Antezza van empatar. Novament Ventura va posar al davant el Barcelos, i altre cop Antezza va empatar. En la pròrroga no hi va haver gols i en els penals Ventura i Vieira van marcar per al Barcelos, i Cellura, per al Matera. El porter Da Silva va aturar l'últim llançament dels italians i va classificar el Barcelos.