Més hoquei

A la recerca dels títols estatals de promoció

Hoquei sobre patins. A partir de divendres es disputaran el júnior i l'infantil i la setmana que ve serà el torn del juvenil i l'aleví

Els equips catalans inicien divendres la lluita per guanyar els títols estatals de promoció. Els primers a entrar en acció seran els júniors i els infantils –del 6 al 8–, mentre que els juvenils i els alevins tenen el seu campionat del 13 al 15 d'aquest mateix mes.

En el campionat d'Espanya júnior hi seran presents el Barça –el campió de Catalunya– i el GEiEG, i es disputarà a Alcobendas, mentre que l'estatal infantil es jugarà a Maçanet de la Selva i els equips catalans classificats són l'Arenys de Munt, campió de Catalunya, i el Lleida.

Per a la setmana que ve estan previstos dos campionats d'Espanya de base més. El juvenil es disputarà a la Corunya i aquest cap de setmana passat es van guanyar les places el Vendrell, que va guanyar el títol català, i l'Igualada. L'estatal aleví es farà a Malgrat de Mar, amb la presència del Manlleu –campió de Catalunya– i del Cerdanyola.

El darrer estatal de promoció serà el femení sub-16, que es disputarà a Alcañiz del 20 al 22 de maig. Encara no hi ha equips catalans classificats, ja que el campionat de Catalunya es jugarà aquest cap de setmana a Juneda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)