Més hoquei

El GEiEG lluitarà pel títol estatal júnior

Hoquei sobre patins. Maçanet de la Selva serà la seu del campionat d'Espanya de la categoria infantila partir de divendres

L'equip júnior del GEiEG ha estat l'únic conjunt de les comarques de Girona que s'ha classificat per disputar un campionat d'Espanya de promoció. A partir de divendres i fins diumenge lluitarà pel títol estatal a Alcobendas, després d'haver estat segon en el campionat de Catalunya. El Barça, que el va guanyar en la final, serà l'altre representant català. La resta de participants són els conjunts gallecs del Dominicos i el Compañía de María, el Cájar andalús, l'Alcobendas madrileny, el Loiola Indautxu basc i l'Oberena navarrès.

Maçanet de la Selva serà la seu del campionat estatal infantil que es disputarà en aquestes mateixes dates. Els equips catalans que s'hi van classificar després del campionat de Catalunya van ser l'Arenys de Munt, que va guanyar el títol, i el Lleida. Completen els vuit equips participants el Liceo gallec, l'Oviedo Booling asturià, l'Irlandesas andalús, el Rivas Lagunas madrileny, el Rochapea navarrès i el Mundáiz basc.

El campionat d'Espanya juvenil es disputarà a la Corunya del 13 al 15 de maig, i l'aleví, a Malgrat de Mar en les mateixes dates.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)