OK Lliga

Lluiten per sobreviure

OK Lliga. El SHUM Balder Técnica necessita una victòria contra el Vendrell per no estar a tocar del descens i el Lloret Vila Esportiva farà un pas cap a la permanència si guanya contra l'Alcoi

El Lloret Vila Esportiva i el SHUM Balder Técnica afronten una nova jornada en la lluita per sobreviure i continuar aspirant a mantenir-se en l'OK Lliga. Els lloretencs reben l'Enrile Pas Alcoi molt conscients que una victòria per a ells seria un pas clau cap a la salvació. Els alcoians estan en la zona de descens i, tot i tenir un partit pendent, quedarien despenjats si perdessin. Aquesta victòria del Lloret, a més, podria fer baixar el Calafell, si perd a casa contra el Lleida. Amb un triomf els lloretencs gairebé podrien eliminar dos rivals en la lluita per la salvació. El Lloret ha encadenat sis derrotes, tot i que cinc van ser contra els cincs primers de la taula, i vol trencar aquesta mala ratxa. En l'última jornada, però, va perdre contra un rival directe, el Lleida. El conjunt alcoià no serà un rival gens fàcil, ja que està fent un esprint final per intentar salvar-se i en els darrers cinc partits ha sumat vuit punts. No va jugar en l'última jornada perquè el Cafès Novell Vilafranca estava disputant la copa de la CERS i ha encadenat dos partits sense perdre.

Necessita un triomf

Al SHUM se li estan escapant les possibilitats de permanència i en aquesta vint-i-sisena jornada afronta un duel a casa contra el Moritz Vendrell, un equip de la zona alta que lluita per acabar quart. Si els maçanetencs perdessin encara no baixarien, però en el millor dels casos continuarien a cinc punts de la permanència i només en quedaran nou en joc. En el pitjor podrien quedar a vuit, a tocar del descens. Per això necessiten sumar els tres punts. Amb una victòria continuarien en la lluita per mantenir-se. El SHUM ha perdut en les dues darreres jornades i a casa ha encadenat sis derrotes. El Vendrell també ha estat derrotat en els dos últims partits i ha cedit la quarta posició que ocupava, i la vol recuperar.

MALES RATXES

Els lloretencs encadenen sis derrotes i els maçanetencs fa onze jornades que no guanyen
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)