OK Lliga

hoquei patins

OK LLIGA

El Barça Lassa depèn d'ell per ser avui el campió

OK Lliga. Rep el Vic, el tercer, i amb una victòria s'asseguraria el títol. Un empat o una derrota també l'hi podria donar. La lluita pel quart lloc i per no baixar, molt present en la jornada

El títol de l'OK Lliga podria quedar sentenciat aquesta tarda després del partit entre el Barça Lassa i el Vic, el tercer (20 h, Esports 3 i Barça TV). Els blaugrana depenen d'ells mateixos per ser campions de lliga per 27a vegada, i ho aconseguiran amb una victòria. Fins i tot perdent ho podrien ser en aquesta jornada. El conjunt blaugrana té onze punts d'avantatge sobre el Liceo i dotze sobre el Vic quan resten quatre jornades i dotze punts per disputar-se. Una victòria del Barça contra el Vic el faria campió, fes el que fes el Liceo. Amb un empat els blaugrana haurien d'esperar que els gallecs no guanyessin a la pista igualadina. Si el Barça és derrotat a casa també podria ser el campió en aquesta jornada. Necessitaria perdre per menys de tres gols per tenir a favor l'average contra els osonencs i esperar que el Liceo no guanyés.

El conjunt blaugrana arriba a aquest partit pel títol després de sis mesos i mig sense perdre en la lliga i d'haver guanyat els últims tretze partits que hi ha disputat. A més, ho ha fet amb la majoria de resultats clars, s'ha convertit en l'equip més golejador i s'ha mantingut com el
menys golejat. Aquesta possibilitat de guanyar
el títol de lliga arriba la setmana abans d'afrontar la final a quatre de la lliga
europea.

El Liceo, l'altre equip que encara podria ser campió de manera matemàtica, visita l'Igualada Calaf Grup. Els igualadins ja van derrotar els gallecs en la primera volta (2-3) i acaben de guanyar el Vendrell i d'empatar contra el Vic. El Liceo ha ensopegat en la segona volta, però ha guanyat els tres últims partits.

El Noia rep el Reus

A banda de la lluita pel títol, n'hi ha d'altres d'interessants, com la del descens o la que té la quarta posició en l'horitzó. El Noia Freixenet rep el Reus Deportiu, sisè contra quart. Els roig-i-negres tenen els mateixos punts que el Moritz Vendrell, que visita un SHUM Balder Técnica que segueix la seva lluita per no baixar de categoria. El Reus i el Vendrell volen el quart lloc. El flamant finalista de la copa de la CERS, el Cafès Novell Vilafranca, jugarà a casa, i ben segur que la seva afició li voldrà fer un emotiu homenatge. El seu rival serà el Recam Làser Caldes, que va aconseguir l'objectiu de la temporada, la permanència, la jornada passada. En plena lluita per no baixar hi ha el Lloret Vila Esportiva, que rep un Enrile Pas Alcoi en zona de descens. Un triomf dels selvatans els acostaria molt a la salvació. Completa la jornada el Voltregà, que s'enfronta al seu pavelló a l'Hockey Global Cerceda.

EL PROTAGONISTA

L'equip està molt il·lusionat a poder conquerir el títol davant de la nostra gent
Ricard Muñoz
ENTRENADOR DEL BARÇA
Hem de pensar en nosaltres, fer un bon partit i guanyar. Depenem de nosaltres mateixos, i això és un gran avantatge

El Calafell podria perdre la categoria

Si el Barça pot guanyar el títol en aquesta jornada, el Vallès Calafell es pot acomiadar de la màxima categoria. Els penedesencs reben el Lleida, i si perden i el Lloret puntua a casa contra l'Alcoi, baixaran. El Calafell té 17 punts i està a nou del primer lloc de salvació dels lloretencs, quan queden 12 punts per disputar. Si els penedesencs perden i el Lloret empata estaran a deu punts i només en quedaran nou en joc. El Calafell fa set jornades que no guanya i ha encaixat cinc derrotes seguides, tot i que han estat contra els cinc primers de la classificació. El Lleida encara no té la salvació assegurada, però si guanya a la pista del Calafell l'aconseguirà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)