Més hoquei

El GEiEG perd el tercer lloc de l'estatal júnior en els penals

Hoquei patins. Va empatar a dos gols contra el Compañía de María gallec

El GEiEG no va poder pujar al podi en el campionat d'Espanya júnior que es va disputar a Alcobendas i va acabar en la quarta posició. Els grupistes van lluitar per la tercera plaça contra el Compañía de María gallec però van perdre en els penals. El temps reglamentari i la pròrroga van acabar amb un 2-2, amb gols d'Arnau Vidal i Brian Fernández per al conjunt gironí. El títol va ser per al Barça, que es va imposar en la final al Dominicos gallec per 3-1. En la semifinal hi va haver un duel català, i els blaugrana van superar clarament els grupistes per 6-1 i van passar a la final. En l'altra semifinal, amb derbi gallec, el Dominicos va vèncer (2-1) el Compañía de María.

El campionat d'Espanya infantil es va disputar a Maçanet de la Selva i la gran final la van disputar els dos representants de Catalunya. L'Arenys de Munt va guanyar el títol amb comoditat ja que va superar el Lleida per un clar resultat de 5-1. El tercer lloc va ser per al Liceo gallec, que va vèncer el Rivas madrileny per un ajustat 3-2. En la semifinal l'Arenys de Munt va golejar per 10-1 el Rivas madrileny, mentre que el Lleida va derrotar per 4-0 el Liceo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)