Internacional

Hoquei patins

Trilogia catalana

Hoquei sobre patins. Trabal, Adroher i Torra, aquest amb tres títols seguits, campions d'Europa amb el Benfica

La segona final portuguesa de la història de la lliga europea –la primera la van jugar el Benfica i el Porto el 2013 amb títol per als de Lisboa a la pista de l'etern rival– es va saldar amb el títol del Benfica, el segon del seu palmarès, a casa contra l'Oliveirense en un partit vistós. Tres jugadors catalans, el porter Guillem Trabal i els jugadors de pista Marc Torra i Jordi Adroher, han estat fonamentals en el títol del club portuguès. En les semifinals contra el Barça els gols van ser tots dels catalans i ahir van contribuir també a la victòria de manera decisiva. Torra, a més, obté el màxim títol continental per tercera vegada consecutiva després d'haver guanyat els dos anteriors amb el Barça. Trabal atresora el segon de la lliga europea després d'haver obtingut el ceptre el 2009 amb el Reus i Adroher se n'havia endut una amb el Barça (2010. El crac argentí Carlos Nicolía, fonamental, per la seva banda, va sumar el primer. A les files del digne perdedor, també hi havia una valuosa representació de l'hoquei català amb la presència del porter Xevi Puigbí i del defensa Albert Casanovas.

OLIVEIRENSE3
BENFICA5

OLIVEIRENSE: Puigbí, Casanovas, Moreira, Souto i Barreiros -equip inicial-; Caio, López, Silva i Montivero. BENFICA: Trabal, Tiago Rafael, Neves, Torra i Rodrigues -equip inicial-; Nicolía, Diogo Rafael, Adroher i Rocha. GOLS: 0-1 (13') Diogo Rafael. 1-1 (15') Souto. 1-2 (16') Diogo Rafael. 2-2 (17') Oliveira. 3-2 (18') Souto. 3-3 (32') Adroher. 3-4 (37') Nicolía. 3-5 (45') Adroher. ÀRBITRES: Esoli i Bleuzen (FRA). Blaves a Caio, Souto i Barreiros. FALTES: 14 l'Oliveirense i 13 el Benfica.

EL PROTAGONISTA

Els nostres aficionats han estat vitals per aixecar el partit en els moments més complicats de la final i els dedico el títol
Vaig venir aquí per treballar i en un cap de setmana hem guanyat dos títols molt importants
Marc Torra
JUGADOR DEL BENFICa

Campió de lliga a mitja semifinal

Mentre el Benfica es jugava les garrofes contra el Barça dissabte en una semifinal europea amb pròrroga i penals, va ser proclamat campió de lliga. L'empat del Porto a casa contra el Valongo (6-6) en un partit endarrerit que es va jugar a la mateixa hora, va atorgar l'avantatge matemàtic als de Lisboa per revalidar el títol però alhora va aigualir en certa manera la festa. Pedro Nunes, el tècnic del Benfica, es va queixar als mitjans portuguesos d'aquest fet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)