OK Lliga

hoquei patins

ok lliga

Interrelació selvatana

OK Lliga. El Lloret se salvarà si guanya i el SHUM no ho fa. El SHUM baixarà si perd i el Lloret puntua. Un triomf del SHUM ho ajorna tot a l'últim dia

El Lloret Vila Esportiva i el SHUM Balder Técnica continuen una jornada més centrats en l'objectiu de la permanència. Els seus destins estan interrelacionats i en aquesta jornada el que faci un conjunt selvatà influirà en el destí de l'altre i viceversa. No són els únics implicats, i l'ICG Software Lleida i l'Enrile Pas Alcoi també entren en les combinacions de descens i salvació. Són quatre equips i dos baixaran en les dues jornades que falten per acabar l'OK Lliga.

El Lleida és el que està més allunyat del perill, amb 30 punts i tres de marge sobre la primera plaça de descens. El Lloret suma 29 punts i en té dos més que el SHUM, que en té 27, que seria el primer equip que baixaria. L'Alcoi, amb 25 punts, completa les posicions de descens. El conjunt lleidatà és l'únic que depèn d'ell i si guanya a la pista de l'Igualada Calaf Grup se salvarà a una jornada del final. Els lloretencs aconseguiran la permanència si guanyen a casa l'Hockey Global Cerceda i els maçanetencs no aconsegueixen la victòria a la pista del Vic, i també se salvarien amb un empat contra els gallecs si el SHUM perd i l'Alcoi no guanya en la visita a la pista del Noia. Els maçanetencs i els alcoians han de guanyar per continuar aspirant a mantenir-se en l'OK Lliga en la darrera jornada. El SHUM baixarà en aquesta jornada si perd i el Lloret puntua, o si empata, el Lloret guanya i el Lleida puntua. L'Alcoi baixarà si perd o empata.

Rivals molt complicats

Els partits dels quatre equips implicats en el descens no són gens fàcils. El Lloret, que ha guanyat un partit dels últims vuit, rep un Cerceda que aspira a classificar-se per a la copa de la CERS i ha puntuat en els seus dos últims desplaçaments. El SHUM ha guanyat els dos darrers partits i visita la pista d'un Vic que només lluita per acabar segon i fa quatre jornades que no guanya. El Lleida no ha perdut en les quatre darreres jornades –ha empatat tres dels partits–, visita un Igualada que vol entrar a Europa i a casa ha guanyat els dos últims partits. L'Alcoi ha encadenat dues victòries i visita un Noia que ha empatat els dos últims partits i vol mantenir la plaça europea.

La lluita per entrar a Europa

Amb el títol de l'OK Lliga decidit pel Barça, en aquestes últimes jornades també està en joc la classificació per a Europa. El quart lloc fa jugar la lliga europea i se'l disputen el Reus i el Vendrell. També hi ha una lluita interessant per les posicions que donen dret a jugar la copa de la CERS. I força equips implicats s'han d'enfrontar als conjunts que estan lluitant per aconseguir la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)