El Vilafranca venç i es classifica per jugar la CERS

OK Lliga. Va superar el Voltregà amb un partit molt pràctic i seriós

VILAFRANCA5
VOLTREGÀ2

CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Camps, Vázquez, Navarro, Edu Fernández i Rocasalbas –equip inicial–; Galán, Enric Martí, Rubén Fernández, Pintado i Josep Maria Martí. CP VOLTREGÀ: Ballart, Vargas, Àlex Rodríguez, Dani Rodríguez i Armengol –equip inicial–; Molas, Alabart, Roger Font, Borja López i Hernández. GOLS: 1-0 (9') Rocasalbas, de falta directa. 1-1 (13') Àlex Rodríguez. 2-1 (22') Galán. 3-1 (23') Galán. 4-1 (33') Edu Fernández. 5-1 (35') Rocasalbas. 5-2 (45') Borja López. ÀRBITRES: S. Mayor i X. Buixeda. Van mostrar targeta blava a Galán i Armengol (2). FALTES: 12 del Vilafranca i 6 del Voltregà. COMENTARI: El Cafès Novell Vilafranca es va classificar per a la copa de la CERS en derrotar el Voltregà en un partit avançat. Els penedesencs van fer un partit molt pràctic i seriós contra un equip que també s'estava jugant les seves possibilitats de jugar la competició europea. Els primers minuts van ser anivellats, però abans del descans dos gols de Galan van situar el 3-1 amb què es va arribar a la mitja part. En la segona meitat els locals van ampliar la diferència. El tècnic del Voltregà, Ricard Ares, no continuarà a l'equip la temporada vinent, tal com va avançar ‘El9Nou'. Després de sis temporades dirigint el conjunt de Sant Hipòlit, l'entrenador considera que ja s'ha acabat un cicle i que és necessari un canvi.