OK Lliga

El SHUM Balder Técnica baixa i s'acomiada de l'elit

OK Lliga. La derrota dels maçanetencs a la pista del Vic combinada amb l'empat dels lloretencs a casa els va fer perdre la màxima categoria

El SHUM Balder Técnica va baixar de categoria després de perdre a la pista del Vic i que el Lloret Vila Esportiva empatés a casa contra el Cerceda. Els maçanetencs no van poder sorprendre l'actual segon classificat i a una jornada del final de l'OK Lliga es van acomiadar de la màxima categoria. El SHUM no va tenir la inspiració de les darreres jornades de cara a gol, i en aquesta ocasió no va poder transformar les dues faltes directes de què va disposar, el porter local Carles Grau les va aturar. El Vic només es jugava finalitzar en la segona posició, però va sortir decidit i en els primers sis minuts ja s'havia situat amb un 2-0 a favor seu. Ferran Garcia va disposar de la primera falta directa, però no va marcar i es va arribar al descans amb aquest resultat. En la segona meitat Ignasi López va reduir les diferències (2-1) i uns minuts després els maçanetencs van disposar d'una nova falta directa per empatar, però novament Carles Grau va aturar el llançament de Ferran Garcia. Un minut després, Ferran Font sí que va aprofitar la falta directa de què va disposar el Vic i va marcar el 3-1, que ja seria definitiu.

VIC3
SHUM1

CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Bancells, Burgaya i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Ferran Font, Presas i Casas. SHUM BALDER TÉCNICA: Núñez, Neves, Parra, Ferran Garcia i Lluís Ferrer –equip inicial–; Gelmà, Martos i Ignasi López. GOLS: 1-0 (4') Cristian Rodríguez. 2-0 (6') Ordeig. 2-1 (36') Ignasi López. 3-1 (41') Ferran Font, de falta directa. ÀRBITRES: A. Gómez i R. Burgos. Van mostrar targeta blava a Ferran Font. FALTES: 11 del Vic i 14 del SHUM.