OK Lliga

Jordi Badia és el nou president del SHUM Balder Técnica

Hoquei sobre patins. El fins ara tresorer del club relleva Manel Maestre

El SHUM Balder Técnica ha canviat de president i Jordi Badia ha substituït Manel Maestre, que estava al capdavant del club des de l'any 2009. Jordi Badia tenia el càrrec de tresorer de l'entitat i formava part de la junta directiva també des del 2009. El fins ara president del club maçanetenc, Manel Maestre, estava complint la segona etapa en el càrrec. Ja va presidir l'entitat entre els anys 1995 i 1997, i hi va tornar el 2009. En l'inici d'aquest any es van convocar eleccions (21 de gener) i Manel Maestre va continuar en el càrrec en ser l'única llista que es va presentar. En l'assemblea general ordinària que es farà aquest juliol es presentaran als socis els nous membres de la junta.

Renovació del tècnic

Una de les primeres decisions de Jordi Badia com a nou president ha estat la renovació de l'entrenador, Jordi Rodríguez. El tècnic maçanetenc fa dues temporades que és a la banqueta, ja que després de penjar els patins com a jugador es va fer càrrec de l'equip en el seu retorn a l'OK Lliga. La permanència no va ser possible, però el club ha continuat comptant amb ell El club també ha anunciat que l'empresa Balder Técnica mantindrà el seu patrocini principal amb el SHUM que es va iniciar la temporada 2015/16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)