Més hoquei

Manel Maestre diu que el van fer dimitir del SHUM

Hoquei sobre patins. El fins ara president no comptava amb l'entrenador i la junta volia que seguís. L'empresa Balder Técnica, del seu grup empresarial, no seguirà patrocinant el club

El fins ara president del SHUM, Manel Maestre, va explicar ahir que ell no va deixar el càrrec voluntàriament, sinó que membres de la junta van fer que plegués. “M'han fet dimitir en Jordi Badia, el tresorer, i en Joan Planella, el delegat”, va afirmar Maestre. També va voler que es rectifiqués, en referència a la notícia publicada ahir, que l'empresa Balder Técnica, del Grup Maestre que ell presideix, no seguirà patrocinant el SHUM. Això es va acordar en una votació del consell de direcció de l'empresa (4-1), en què l'únic vot a favor de seguir amb el patrocini va ser el seu.

Maestre explica com va anar que deixés de ser president del SHUM. Després del partit a la pista del Vilafranca, va dir a l'entrenador de l'equip, Jordi Rodríguez, que no comptava amb ell per la temporada següent. Segons afirma Maestre, el delegat, Joan Planella, va dir que no ho podia fer i després va parlar amb Jordi Badia, el tresorer, que també li va dir que no hi estaven d'acord, que la junta volia que el tècnic seguís i que si no era així plegarien. “Veient tot això, vaig ser jo qui va presentar la meva dimissió”, va dir Manel Maestre. El llavors president del SHUM explica que ja tenia fitxat com a entrenador Ramon Anglada i que fins i tot tenia fet l'equip de la campanya vinent a primera estatal. Manel Maestre diu que la seva intenció no era plegar i recorda que s'havia presentat a les eleccions de principis d'any. A més, afirma que marxa amb el club sanejat econòmicament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)