Internacional

esports

Hoquei sobre patins

Majoria catalana cap a Xile 2016

Hoquei sobre patins. Alejandro Domínguez ha convocat set catalanes i tres asturianes per redimir l'equip espanyol després del pobre novè lloc del darrer mundial de França el 2014

Set jugadores catalanes i tres d'asturianes formen la convocatòria que va donar ahir el seleccionador estatal d'hoquei sobre patins, Alejandro Domínguez, per jugar el mundial femení a Iquique (Xile) del 29 de setembre a l'1 d'octubre. L'equip estatal va guanyar el darrer europeu jugat a Matera (Itàlia) i espera redimir-se de l'actuació del mundial jugat el 2014 a França, en què va acabar en una pobra novena posició. El conjunt estatal havia estat campió del món per quarta i última vegada el 2008 al Japó. L'actual campiona és l'Argentina. De les set catalanes n'hi ha dues, les igualadines Teresa Bernadas (Alcorcón) i María Díez (Gijón), que juguen en equips de fora del Principat. Les asturianes són Natasha Lee, Sara González i Marta Piquero. L'equip començarà a treballar el dia 1 d'agost al CAR de Sant Cugat.

Teresa Bernadas (p)
(Alcorcón)
Laura Vicente (p)
(P. Plegamans)
Natasha Lee
(Voltregà)
Berta Tarrida
(Voltregà)
Berta Busquets
(P. Plegamans)
Laura Puigdueta
(P. Plegamans)
María Díez
(Gijón)
Sara González
(Gijón)
Marta Piquero
(Gijón)
Anna Casaramona
(Manlleu)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)