ACB

El futur de Larkin amb el Barça

Lliga Endesa. El termini del Baskonia per igualar l’oferta blaugrana acaba avui a mitjanit

El FC Barcelona Lassa sabrà avui si el Baskonia iguala o no el contracte que va presentar diumenge passat a l’ACB i que el vincula amb Shane Larkin per a les dues temporades vinents. En cas que decideixi fer-ho, el club basc té temps fins avui a les 23.59 h per fer-ho saber a la lliga i, si no és així, el jugador passarà oficialment a formar part de la plantilla blaugrana.

Com ha passat amb Adam Hanga, si el Baskonia finalment igualés l’oferta blaugrana s’obriria un escenari de negociacions en què s’hauria d’arribar a un acord econòmic per comprar els drets del jugador, que en la competició espanyola són del club alabès des del moment que va decidir portar-lo al dret de tempteig. Si no hi ha acord, i en el supòsit comprensible que Larkin no volgués continuar al Buesa Arena –per això ha signat un contracte amb el Barça–, el nord-americà es veuria obligat a buscar un equip fora de la lliga espanyola.

Oleson, a Múrcia

Després que dimecres es fes oficial el fitxatge per tres temporades de Marcus Eriksson amb l’Herbalife, ahir un altre exblaugrana, Brad Oleson (1,91 m, 1983), va ser confirmat com a nou jugador de l’UCAM Múrcia, en el seu cas per dos anys. L’escorta, que va arribar al Barça el febrer del 2013, va tenir unes mitjanes de 7 punts (48% en triples) i 1,6 assistències en 20,4 minuts en els 32 partits de lliga que va jugar la temporada passada.

Tampoc continuen al club Renfroe, Munford, Perperoglou, Doellman, Lawal i Faverani.

Torneig de preparació a Nantes

El Barça Lassa participarà en l’Appart City Cup, un torneig de pretemporada que es disputarà els dies 9 i 10 de setembre a Nantes. Els blaugrana s’enfrontaran al València en una semifinal (17.30 h), mentre que en l’altra s’enfrontaran el Mònaco i el Nanterre (20 h). El partit pel tercer lloc (12.30 h) i la final (15 h) tindran lloc l’endemà, diumenge. Seran els últims tests just abans de fer l’estada a Encamp (Andorra). Els de Sito Alonso, que arrencaran el 14 d’agost, ja tenien fixats dos amistosos més: l’1 de setembre a Lugo contra el Breogán i el dia 3 a Vigo contra el Rio Natura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)