Més esport

500 corredors a Bellver i Alp, entre avui i demà

Curses de muntanya. L'Ultra Cerdanya inclou una ‘ultratrail' de 85 km puntuable per a la copa estatal, una marató i una ‘trail' de 15

La plaça Major de Bellver de Cerdanya era aquest matí el punt de sortida de la ultratrail (6 h) i de la marató (7 h) de l'Ultra Cerdanya, la cita hereva de la Volta Cerdanya d'Ultrafons i que forma part de la copa estatal, amb 85 quilòmetres (5.100 m de desnivell) i arribada a Puigcerdà. La prova llarga la corren un centenar de participants, que passen pels llocs més destacats de la comarca, com ara els Engorgs, la vall de la Llosa, Cap del Rec o Malniu, abans d'arribar a Puigcerdà, a la plaça de Santa Maria. La capital cerdana també té instal·lada l'arribada de la marató (2.500 m de desnivell), que comparteix bona part del recorregut amb la cursa llarga i hi participaran 200 corredors, encapçalats per Marc Pinsach i Emma Roca.

A Alp, on fa quinze dies es va fer el KV fins a la Tossa d'Alp, s'hi corre demà la trail de l'Ultra Cerdanya, amb 15 quilòmetres i 200 corredors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)