Handbol

Debut a casa sense el cervell de la pista

Handbol. El Bordils s'estrena en la lliga al Blanc-i-verd en el primer partit després de la marxa d'Esteve Ferrer

El Bordils disputa avui (12.30 h) el seu primer partit de lliga a casa quan encara està paint la notícia de la marxa d'Esteve Ferrer, que ha fitxat pel Tuïr de la Catalunya del Nord. L'equip de Pau Campos rep el BM Carabanchel, un nouvingut a la categoria que disposa d'una plantilla de jugadors joves i que té un estil de joc semblant al del Bordils. El partit es disputa diumenge en comptes de dissabte, com és habitual, per motius personals de diversos jugadors. El Carabanchel practica un joc ràpid i de possessions curtes. Hi juga el central Juan Muñoz, que aquest estiu va ser titular amb la selecció espanyola júnior que va guanyar el campionat d'Europa. També té un parell de jugadors veterans de solvència garantida.

L'enfrontament serà el primer sense Esteve Ferrer en la plantilla. Després de la marxa d'Edu Nonó al Bidasoa i de la retirada de David Masmiquel, el Bordils perd un altre referent que aquest any havia d'assumir el paper de líder de l'equip. “La seva marxa ens trastoca els plans de dalt a baix. Ell era la referència a la pista tant en els partits com en els entrenaments. A part, és un jugador molt estimat i, emocionalment, també era el nostre cervell. Intentarem cobrir la seva absència com puguem”, explicava ahir Pau Campos. El tècnic bisbalenc va desitjar sort a Ferrer en la seva nova etapa: “És un bon amic. Em va demanar consell. Tenia un oportunitat econòmicament molt bona i la possibilitat de jugar en un altre país, però de conservar la seva feina. No ho podia deixar escapar i, si no funciona o no s'adapta, sempre pot tornar.” Campos avisa que, de moment, no hi ha un substitut natural per a Ferrer: “No hi haurà un jugador que assumeixi un percentatge de minuts jugats tan alt com l'Esteve.” De moment, intentarà fer proves per trobar el millor encaix: “Provarem diferents maneres de jugar. Mouré els jugadors de posició per veure com funcionem millor. També descartem fitxar cap jugador”, assegura Campos.

LA PRÈVIA

La marxa de l'Esteve ens trastoca els plans de dalt a baix. Ell era la referència a la pista, però havia d'aprofitar l'oportunitat
El Carabanchel és un rival nou, amb gent jove i un estil de joc que s'assembla al nostre
Pau Campos
ENTRENADOR DEL BORDILS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)