Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

Sander Baart, cop d'efecte d'última hora

Hoquei sobre herba. El Polo es reforça amb l'internacional holandès dos dies abans de començar la reconquesta de la lliga

Ha estat un estiu de canvis al Polo. L'equip de la Diagonal, que ha guanyat tres de les darreres quatre lligues, ha tingut baixes significatives que d'entrada havia decidit suplir amb joves jugadors que estaven a cavall entre el Pedralbes, el filial, i el primer equip. Ahir, però, el Polo va anunciar el fitxatge de l'internacional holandès Sander Baart, un migcampista de renom i trajectòria impecable. Un cop d'efecte un parell de dies abans que el Polo comenci la reconquesta de la divisió d'honor al camp del Barça, un acabat d'ascendir. Baart reforçarà una línia de mitjos que havia quedat tocada després de les baixes sensibles de Mane Terraza i Salva Piera, tots dos internacionals amb la selecció espanyola i peces clau en el darrer cicle històric del Polo. “El nivell de la plantilla és molt alt, i estic convençut que estarem a l'altura aquesta temporada. Em fa molt feliç ser aquí”, va dir ahir Baart en la seva presentació. En l'acte també es va presentar el ja conegut fitxatge de Pedro Ibarra, internacional argentí.

Un palmarès de luxe

Sander Baart no és un qualsevol en el món de l'hoquei sobre herba. L'internacional holandès ha estat olímpic a Rio de Janeiro 2016 (4t) i a Londres 2012, on es va penjar la medalla de plata. A més, va guanyar un or en l'europeu de Londres del 2015, un bronze en el campionat d'Europa del 2013 i una plata en el mundial del 2014. Baart arriba a Barcelona provinent de l'Oranje Zwart holandès que va guanyar l'Euro Hockey League la temporada 2014/15.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)