Handbol

El Tolosa, una altra pedra de toc per al nou Bordils

Handbol. Els de Pau Campos juguen per primer cop a la pista d'un equip acabat d'ascendir que també lluita per la permanència i que basa el seu potencial en la duresa en defensa

El Bordils viurà avui un episodi rellevant en la seva reubicació en la divisió de plata després de la recent marxa d'Esteve Ferrer i de l'adéu a finals de la temporada passada d'Eduard Nonó i David Masmiquel. El Tolosa basc, acabat d'ascendir, l'espera a la seva pista amb el convenciment que “avui és el dia” per sumar la seva primera victòria. L'entrenador del Bordils, Pau Campos, no amaga que és un rival directe de primer ordre: “Són un equip nou i no tenen experiència. Com nosaltres, el que volen és salvar-se, per tant, no és un partit qualsevol.”

El Tolosa, que va eliminar el Sant Quirze en la fase d'ascens, és un equip tradicional de l'escola basca. Això vol dir, defensa dura i tancada, atac sense precipitacions i poder físic. No s'estan per orgues. “Són com l'Atlético de Madrid de futbol, prefereixen fer una falta en cada jugada abans que deixar córrer el rival”, explica Campos, que recupera en el pivot Oriol Márquez.

El jugador determinant del conjunt basc és Goikoetxea i, tot i les dues derrotes en el començament de la lliga –FC Barcelona a casa i Palma a fora–, l'equip ha sabut competir tot i la joventut de molts dels seus jugadors. “Jugar al seu pavelló no serà fàcil. Ells tenen l'empenta i la il·lusió de trobar-se en una nova categoria, i l'afició els acompanya”, afegeix Campos.

Per als aficionats que vulguin seguir el partit, el Tolosa ha anunciat que es podrà veure (3/4 de 7) en el seu canal de Youtube.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)