Disgust en l'últim sospir

Handbol. Un gol en el darrer segon fa que el Bordils deixi escapar a Tolosa un altre partit que semblava que tenia guanyat en els últims minuts (19-22), també contra un rival directe

El Bordils va deixar escapar per segona vegada un partit que semblava tenir guanyat contra un rival directe, aquesta vegada a Tolosa. Un gol del pivot local Zuolaga en l'últim segon va impedir als de Pau Campos sumar un triomf per al qual havien fet mèrits més que suficients pel treball defensiu, la paciència en atac i l'actuació portentosa de González sota els pals. En els primers 30 minuts el ritme del partit el van marcar els bascos, amb atacs lents, defensa pesant i canonades de Casado (6 dels 13 gols de l'equip). El Bordils no es va trobar còmode però, com a mínim, es va mantenir sempre dins el partit amb gran esforç i un treball encomiable del jove Jairo des de la posició de pivot. En la segona part la dinàmica va canviar, la pilota va circular més ràpida i Combis i, sobretot, Huix van poder córrer en algunes accions al contraatac gràcies a la defensa i a les aturades de González. Amb Mario, Palahí i Huix en la primera línia és quan els de Campos es van trobar més còmodes, però el Tolosa, tot i que ho passava malament, s'enganxava al partit amb qualsevol detall i també amb petites ajudes arbitrals. Amb
18-20 Mario va ser exclòs en un moment determinant, però això no va frenar els gironins, que van protagonitzar els millors minuts i amb un gol de Palahí semblaven trencar el partit (19-22). Va ser llavors quan van arribar, com el dissabte anterior, els minuts de la por. Els de casa, sense res a perdre, van arriscar més que mai, mentre el Bordils fallava ocasions clares per sentenciar. Amb el 21-22 i 40 segons encara per jugar-se, Campos va demanar un temps mort i l'equip va protagonitzar una jugada excel·lent. La pilota va anar d'una mà a l'altra i va arribar a Sergi Mach, que, sol a la línia de sis metres, no va poder rematar el partit. En l'última jugada del matx la defensa va ser dura i Masmiquel va ser exclòs. Quedaven sis segons i, amb un jugador menys, la pilota va arribar al pivot, que, pràcticament d'esquenes, va poder anotar el 22-22.