Hoquei sobre herba

L'Atlètic i el Polo suen sang en l'estrena de la lliga

Hoquei sobre herba. Els terrassencs pateixen al camp del Junior i els barcelonins superen per la mínima el Barça, equip acabat d'ascendir

Divisió d'honor

Jornada 1

FC Barcelona - Polo

2 - 3

Club Campo - Taburiente

9 - 2

Junior - Atlètic Terrassa

1 - 2

RS Tenis - Complutense

6 - 2

Egara - CD Terrassa

3 - 0

Equip PT PJ PG PE PP GF GC

Club Campo 3
1 1 0 0 9 2

RS Tenis 3
1 1 0 0 6 2

Egara 3
1 1 0 0 3 0

Polo 3
1 1 0 0 3 2

Atl. Terrassa 3
1 1 0 0 2 1

FC Barcelona 0
1 0 0 1 2 3

Junior 0
1 0 0 1 1 2

CD Terrassa 0
1 0 0 1 0 3

Complutense 0
1 0 0 1 2 6

Taburiente 0
1 0 0 1 2 9

La propera (02-10-16)

Egara-RS Tenis; Polo-FC Barcelona; Taburiente-Club Campo; Complutense-Junior; Atlètic Terrassa-CD Terrassa


No va ser una estrena fàcil per a l'Atlètic Terrassa i per al Polo, dos dels clars candidats a guanyar la divisió d'honor d'enguany. Els terrassencs ja preveien un partit dur contra el Junior, que creix a mesura que passen les setmanes i els mesos. Ahir, però, els santcugatencs van pagar cara la mala primera part que van fer davant de la seva gent. “Hem sortit adormits”, es lamentava el tècnic local, Jorge Dabanch. El jove Santi Ibanyez, que enguany ha fet el salt del juvenil al primer equip, va avançar els terrassencs, que van reafirmar el seu domini amb el 0-2, obra de Dani Malgosa. El davanter va rebre una pilota dins
de l'àrea, va fer un control orientat magnífic i va
definir de manera suau sobre la sortida d'Alberto Carnicer, que debutava
a la porteria santcugatenca.

En la represa, el Junior va oferir una altra cara, va retallar distàncies mitjançant Frank Di Mercurio i va tancar l'Atlètic a l'àrea de Marc Calzada. El porter terrassenc va oferir una gran versió i va salvar els visitants del 2-2. “Han merescut l'empat en la segona meitat”, va reconèixer Dani Martín, que ahir debutava en la lliga a la banqueta de l'Atlètic. Finalment, ni Junior ni Atlètic, que van disposar de diversos penals córner, no van poder canviar el 2-1.

Tampoc va ser fàcil l'estrena del Polo, que va suar sang contra el Barça, que ha pujat enguany de categoria. Fins a dues vegades va empatar el conjunt blaugrana les dianes dels homes que dirigeix Carlos Garcia-Cuenca, però el 2-3 de Casasayas ja va ser definitiu per a un Polo que ja mira amunt.

De la seva banda, l'Egara ho va tenir més senzill amb el Terrassa, també acabat d'ascendir. Els gols de Pau Quemada, Guillem Fustagueras i Marc Garcia Chicote van servir per sumar els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)