Hoquei sobre herba

Hoquei herba

divisió d'honor

Tal com ho van deixar

Hoquei sobre herba. La divisió d'honor femenina ha començat amb els tres millors classificats de l'any passat guanyant amb solvència. L'Egara va superar el Polo en un dels dos duels catalans

La divisió d'honor femenina promet ser més igualada que la temporada passada. Els equips han fet un pas endavant en experiència i han mantingut, a grans trets, els blocs del curs 2015/16. Tot indica que el San Pablo Valdeluz, el Club de Campo i el Junior hauran d'arromangar-se per repetir els resultats del curs passat, en què van encapçalar la lliga. Tot i això, però, la divisió d'honor femenina ha començat tal com va acabar.

El Junior, que ha perdut dues de les seves jugadores més destacades –Cristina Guinea i Jennifer Plass–, va començar el curs atropellant l'acabat d'ascendir Atlètic Terrassa. Un hat-trick de Mariona Serrahima, un doblet de Berta Queralt i un gol de Carlota Petchamé van sentenciar el conjunt terrassenc, que enguany ha recuperat l'estatus després de militar una temporada en la categoria de plata de l'hoquei sobre herba espanyol. Georgina Tarrés va fer el gol de l'Atlètic a Can Salas. També van arrasar els dos altres grans candidats al títol: el Club de Campo, que va vèncer 0-5 el Pozuelo, i el San Pablo Valdeluz, que va guanyar el Terrassa (1-3) a domicili. “Seguim sent un equip molt jove, però hem adquirit un any d'experiència. Ens hem reforçat bé i crec que podem plantar cara a qualsevol equip de la lliga”, considera el tècnic del conjunt terrassenc, Ferran Díaz, que creu que les seves jugadores, juntament amb els reforços, faran un pas endavant en aquesta lliga. El gol de Laura Bruguera, però, va ser insuficient.

A l'Eduardo Dualde de Barcelona, el nou Polo de Fabrizio Demarchi va notar en excés el nombre de baixes i va caure a casa contra l'Egara d'Andrew Wilson, que s'estrenava a la banqueta. Nona López-Llauder i Mariona Fitó van fer els gols d'un Egara que es vol colar entre els grans de la divisió d'honor femenina.

Junior
ALTES (Estefania Piris, Pauline Brugts, Helena Cambra, Anna Serrahima, Laia Vidosa, Laura Bosch, Clara Rodríguez, Marta Lamoglia i Andrea Alonso) BAIXES (Cristina Guinea i Jennifer Plass)
Egara
ALTES (Mariona Fitó, Lídia Bosch, Karina Domingo, Queralt Colet i Miriam Gibert) BAIXES (Ivet Imbers, Fay Keijer, Maria Tost i Anna Comerma)
Polo
ALTES (Melanie Garcia, Florencia Calvete, Gosti Dandrilli, Fiona Baumberguer i Irene Madurga) BAIXES (Elena Closa, Marta Ortiz, Iana Voruixilo i Cata Barguñó)
CD Terrassa
ALTES (Clara Escorihuela, Anastasia Olave i Eulàlia Masip)
Atlètic Terrassa
ALTES (Paulina Carrizo, Romina Lozzia, June Van Mil, Marina Folch, Queralt Figueras, Nina Cortès, Mariona Ycart, Clara Badia, Clàudia Parera i Anna Barba) BAIXES (Cristina Castellà, Anna de Paz, Mariona Beltran, Carlota Freiza, Martina Peranni i Clara Vancells)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)