Més esport

Pavelló Joel González a Vilafant

Taekwondo. La població empordanesa batejarà el seu equipament esportiu amb el nom del medallista olímpic

L'Ajuntament de Vilafant posarà el nom del doble medallista olímpic Joel González al pavelló municipal d'esports. El consistori empordanès vol reconèixer la trajectòria esportiva de González, que, malgrat haver nascut a Figueres, es va iniciar en la pràctica del taekwondo al gimnàs que el seu pare té a Vilafant, població on també resideix. L'acte de reconeixement tindrà lloc aquest divendres, a les set de la tarda, al mateix pavelló d'esports.

Fa quatre anys, després de guanyar la medalla d'or en els Jocs Olímpics de Londres, l'Ajuntament de Vilafant ja li va entregar la insígnia d'or del consistori en una recepció oficial. Quatre anys després, Joel González ha tornat a ser medallista olímpic a Rio de Janeiro, aquest cop amb un bronze. L'historial competitiu del taekwondista empordanès també inclou tres medalles en els campionats del món i tres més en els campionats d'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)