Lliguen el triomf al final

Handbol. Els blaugrana van haver de suar per encadenar la cinquena victòria a l'Asobal a la pista d'un Benidorm incòmode tot i ser cuer

Xavi Pascual havia advertit a la prèvia que el duel avançat de la cinquena jornada de lliga a la pista del Benidorm seria complicat i així va ser. Els de la Marina Baixa van vendre cara la derrota fins al final. Els locals, malgrat la condició de cuer de la categoria, van incomodar el Barça Lassa i a la primera meitat van gaudir d'un avantatge de cinc gols. Els de Fernando Latorre van sorprendre des del principi jugant en atac amb set jugadors, sense porter, i amb un doble pivot. Un recurs que li va funcionar i que va repetir força i que li va permetre arribar al descans amb una renda de tres gols (17-14). Els de Pascual no van empatar fins a vuit minuts pel final (24-24) i, en el tram final, el físic i l'encert de Víctor Tomàs i N'Guessan els va permetre capgirar el resultat.

BENIDORM 27 BARÇA 30

BENIDORM: Calle, Simonet (4), Torrico (4), Grau (3), Salinas (7), Jiménez (3), Víctor Sáez (2), Nacho Vallés (1), Marchán (1), Emilio Esteban (2), Eloy González i Mijuskovic. BARÇA LASSA: Ristovski, Rivera (5), N'Guessan (5), Sypraz (1), Mem (1), Saubich (1), Jicha (1), Víctor Tomás (3), Raúl Entrerrios (1), Sorhaindo (1), Andersson, Ariño (1), Morros, Jallouz (5), Lazarov (5) i y Pérez de Vargas. PARCIALS: 4-1, 7-3, 8-4, 11-7, 14-10, 17-14 (descans) 19-18, 22-20, 24-23, 24-24, 25-26 i 27-30. ÀRBITRES: Iniesta i Sòria. PÚBLIC: Uns 1.000 espectadors al pavelló Illa de Benidorm.