Ciclisme

Ciclocròs

Un campionat ple d'incentius

Ciclocròs. Vilanova del Camí dóna el tret de sortida a una nova edició de la copa catalana amb proves de nivell internacional i estatal i un augment de la participació i del nombre de curses

La nova edició de la copa catalana de ciclocròs arrenca demà a Vilanova del Camí (l'Anoia) amb un calendari de deu proves i una participació creixent que constaten el bon estat de salut de l'especialitat ciclista.

Enguany, a part de l'atenció pròpia de cada cursa, hi haurà tres curses especials. D'entrada, les curses de les Franqueses del Vallès (13 de novembre) i Manlleu (27 de novembre), que han estat incloses en el calendari de la copa d'Espanya i en què es repartiran punts UCI, un incentiu per a corredors de fora i que sense cap mena de dubte elevarà el nivell de la competició. Als dos esdeveniments, els precediran curses incloses en el calendari de la federació espanyola: la Garriga (12 de novembre) i Vic (26 de novembre), que també asseguren el nivell.

El tercer moment àlgid arribarà el 6 de desembre amb el campionat de Catalunya, en què els participants intentaran succeir José Antonio Hermida i Sandra Santanyes en el palmarès. Tona posarà el punt final a la copa catalana (24 de desembre). Isaac Simon és el vigent campió de la competició en la categoria elit masculina, mentre que la cerverina Blanca Vallès, tot i competir amb llicència júnior per una qüestió d'edat, ho és de l'absoluta femenina.

El calendari
Vilanova del Camí
9 d'octubre
Guissona
30 d'octubre
La Garriga
12 de novembre
Les Franqueses
13 de novembre
Sant Joan Despí
20 de novembre
Vic
26 de novembre
Manlleu
27 de novembre
Manresa (*)
6 de desembre
Fontajau-Girona
11 de desembre
Tona
24 de desembre (*) Campionat de Catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)