Handbol

Sant tornem-hi?

Handbol. El Bordils vol guanyar el primer partit oficial de la temporada en la primera de les tres jornades contra rivals directes que afronta en set dies

“Estem treballant prou bé per merèixer alguna cosa més que els dos punts pels dos empats que tenim. Estem contents amb la dinàmica de treball i amb el joc que hem ofert a la pista, però no hem sabut resoldre els finals ajustats.” Era la reflexió de Pau Campos ahir en la prèvia del Bordils-Torrelavega, el primer dels tres partits en set dies dels blanc-i-verds, el resultat dels quals és mitja primera volta. Els dos empats que acredita el Bordils en tres jornades li donen 2 punts, els mateixos que tenen la meitat dels equips de la lliga abans de jugar els seus partits, avui. “És una cosa previsible: la pilota ara passa per gent que fins ara no les havia tingut, les pilotes calentes. Estem confiats que els resultats arribaran”, argumentava el tècnic respecte a l'equip en el seu quart curs a la segona categoria estatal. Eliminats de la copa fa una setmana, el Bordils vol guanyar el primer partit oficial de la temporada en el seu retorn a casa en l'horari habitual (20 h) –en la segona jornada va jugar diumenge al migdia (27-27 amb el BMC).

Directes

El Bordils, catorzè i tercer per la cua –baixen els tres últims–, rep el Torrelavega, vuitè amb els mateixos punts. Dimecres al migdia visita el Nava, penúltim amb un punt –avui juga al camp del Zamora, empatat a 6 punts amb el Palma i el Barça–, i dissabte que ve torna a jugar al Blanc i Verd amb el Zarautz, un altre rival directe amb cinc de sis punts en l'arrencada. Tots lluiten per la permanència i això multiplica el valor dels dos punts en joc. “Torrelavega és un molt bon equip, ens supera en alçada i quilos. I també té dos punts, amb una sola victòria a casa amb l'Alcobendas [24-21]. Acaba de perdre només d'un i molt ajustat amb un final molt polèmic contra el Palma del Río, que és líder [24-25]. I van causar molt bona impressió en el partit al camp del Barça: a 15 minuts estaven empatats i amb pilota per guanyar i després se'ls en va anar el partit i van perdre [29-24].” I hi afegia, sobre el conjunt cantàbric, que ja sap el pa que s'hi dóna a Bordils (25-23 el 2013 i 28-28 el 2014): “És un equip compensat amb molts recursos: llançaments exteriors, centrals que penetren, bona porteria... Costarà.” “Però juguem a casa i nosaltres també tenim els nostres propis recursos”, contraposava el tècnic, conscient del que s'hi juga l'equip, avui: “Sobretot per les dinàmiques. Ara estem empatats amb set equips i qui guanyi puja de cop. Hem de mantenir la calma però també estar a l'aguait i no entrar en aquella dinàmica que tothom és més bo que tu... Això és molt llarg i quedarà molta lliga per jugar, encara.”

LA MEITAT

8
dels 16
equips de plata tenien 2 punts abans de jugar els partits avui de la quarta jornada.

Tres partits, també a primera estatal

La primera estatal també té jornada entre setmana, dimecres. Per això l'Augi Sarrià i el Bordils B afronten tres partits en set dies, tot just una setmana després de veure's les cares al Blanc i Verd (22-30). Els sarrianencs, líders amb 6 punts, rebran el Sant Joan Despí (2) avui, visitaran el Mataró (2) dimecres i rebran el Sant Cugat (2) d'aquí a una setmana. El segon equip del Bordils, amb una victòria en dos partits, juga avui al camp del Sant Esteve Sesrovires (2 punts), rebrà La Salle Montcada dimecres (2) i dissabte que ve visitarà el Palautordera (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)