Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

L'Atlètic juga amb foc

Hoquei sobre herba. El conjunt terrassenc empata en l'últim sospir el primer partit de la fase inicial de l'EHL i avui (10 h) es juga l'accés al KO16 amb el Bromac Kelburne escocès

L'Atlètic es troba còmode en les situacions adverses. Ahir, en el primer partit de la fase inicial de l'EHL contra el Dinamo de Kazan, els terrassencs van haver de remar a contracorrent quan, amb 4-2, ho tenien tot molt coll amunt. Però van treure l'orgull i van aconseguir un empat que deixa intactes les possibilitats de classificar-se per al KO16. Avui (10 h), els homes que dirigeix Dani Martín es jugaran el ser o no ser en la propera fase amb el Kelburne, que va guanyar el Dinamo divendres. El gol de Sam Cortès quan faltaven poc menys de 20 segons per acabar el partit va salvar els mobles per un Atlètic que ahir no va estar gens fi. Només van ser bons els primers compassos del partit per als interessos grocs. El domini de l'Atlètic el va traduir en gol Marc Torrente, que va culminar un contraatac elèctric. Semblava que havia de ser fàcil el partit per a l'Atlètic, però el Dinamo va saber endevinar la tecla perquè els terrassencs no es trobessin còmodes al terreny de joc. El conjunt rus es va mostrar efectiu de cara a porteria i va saber remuntar el duel i posar la por al cos a l'Atlètic. Marc Sallés va empatar el partit abans de la mitja part, però el Dinamo va seguir assetjant la porteria terrassenca. Yankun, amb un gran llançament de penal, va tornar a posar amb avantatge els russos, que no cedien. L'Atlètic no va saber reaccionar fins al 4-2 quan va tenir el partit molt coll amunt. Però, aleshores, amb més cor que cap, els terrassencs van poder empatar el duel gràcies els gols d'Oriol Malgosa i de Sam Cortès.

LA FRASE D. KAZAN 4 ATLÈTIC 4

Ha estat complicat, però hi hem cregut, i quan hi creiem acabem fent les coses bé
Marc Sallés
jugador de l'atlètic terrassa
DINAMO DE KAZAN: Serebriakov, Isaev, Mukhametov, Salov, Xtxipatxev, Sianiagin, Zakirov, Kuzmin, Maqsood, Fattakhov, Kornilov, Siuskin, Nikolaev, Golubev, Kurbanov, Mairaov, Gafarov, Korolev, Yankun, i Komarov. ATLÈTIC TERRASSA: Calzada, O. Malgosa, J. Malgosa, Pujal, Boltó, Beltran, D. Malgosa, Sallés, Oliva, Carrera, Bach, Cortès, Morera, Parrilla, Torras, Tarrés i Ibáñez. GOLS: 0-1 (7') Marc Torrente. 1-1 (14') Komarov. 2-1 (18') Kornilov. 2-2 (20') Marc Sallés. 3-2 (25') Yankun. 4-2 (45') Kornilov. 4-3 (54') Oriol Malgosa. 4-4 (60') Sam Cortès.

Derbi en la lliga femenina

A casa nostra, la lliga no s'atura. L'equip femení de l'Atlètic, que enguany ha pujat a la divisió d'honor, disputa avui el derbi contra l'Egara. També es veuran les cares el Polo i el Terrassa, que encara no han puntuat. El Junior visita el camp del Jolaseta. En la lliga masculina, el Polo, líder imbatut, rep el Taburiente canari a l'Eduardo Dualde. Per la seva banda, l'Egara es vol refer de la derrota de la setmana passada amb un triomf contra el Tennis cantàbric. A Sant Cugat, el Junior vol sumar el primer triomf com a local amb el CD Terrassa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)