Sentenciats d'entrada

1a estatal. El Bordils B necessita més de 7 minuts per marcar i va sempre a remolc

SANES 36 BORDILS B 25

SANT ESTEVE SESROVIRES: Bonas, Cabello (2), campanyà (2), Domingo, Escudero (3), Falguera, Folch (1), Gràcia (6), Lorente (3), Millán, Pérez, Pujol (8), Ridao (2), Sesplugues (5), Vilaplana (2), Navarro (2). HANDBOL BORDILS B: Aleman (1), Bogo (3), Congost (2), Masó (5), Palahí (2), Palol (2), Pou, Amagat (1), Batlle, Figueras, Molina (3), Montero (1), Oliver (2), Peresson (3), Mach. PARCIALS: 4-0, 5-1, 9-2, 11-5, 15-8, 18-10; 20-14, 21-15, 24-17, 28-18, 32-22 i 36-25. ÀRBITRES: Bohigas Estela i Sáez López (C.A. València). COMENTARI: Més de 7 minuts van haver de passar perquè el Bordils B marqués el primer gol (4-1), una dada que va fer anar a remolc els de Carles Ramonet, sempre per sota en el resultat i amb una diferència superior als 4 gols per als locals des de l'inici.