Hoquei sobre herba

Una cosa menys per fer

Hoquei sobre herba. Sense brillar gaire, l'Atlètic guanya el Kelburne i es classifica per al K016 de l'EHL, que no es disputarà fins a la part final del curs

L'Atlètic Terrassa va superar ahir la primera fase de l'Euro Hockey League i es va classificar per al K016 europeu, en què hi ha els millors equips del continent. Tot i que no va brillar en cap dels dos partits del grup, els terrassencs s'han tret un pes de sobre i ja no han de pensar més en Europa fins a la part final del curs. Ahir l'Atlètic no podia fallar contra el Kelburne i va saltar al camp amb un marxa més que els escocesos. Tot i un primer avís del Kelburne després d'un contraatac elèctric, Jordi Carrera va obrir la llauna des del punt de penal stroke. Els escocesos, però, van fer la igualada al cap d'uns segons amb un llançament de penal córner de Nommensen. L'empat va fer que els dos equips agafessin consciència de què es jugaven i reculessin un xic. L'Atlètic dominava la possessió però no tenia claredat quan arribava a la línia de 22 i li faltava profunditat per acabar de teixir les jugades d'atac. En el pas pels vestidors, els terrassencs van agafar embranzida i en l'inici del tercer quart van oferir els millors moments del cap de setmana. Jan Malgosa va culminar una jugada magnífica d'Albert Beltran per la banda esquerra tot just començar la represa. I Oriol Bach va saber fer el 3-1 resolent una pilota solta dins l'àrea després d'un penal córner. L'Atlètic va encarrilar la classificació per al KO16 gràcies a un inici de tercer quart demolidor, però el Kelburne no es rendia. Després d'alguna ocasió aïllada dels terrassencs, els escocesos van poder retallar distàncies des del penal stroke. Els minuts passaven i l'Atlètic reculava, però l'equip de Dani Martín va saber patir i va certificar l'accés al K016 de l'EHL.

ATLÈTIC 3 KELBURNE 2

ATLÈTIC TERRASSA: Calzada, Cortès, Carrera, Torras, Pujal, Sallés, Tarrés, Beltran, J. Malgosa, Oliva i D. Malgosa –onze inicial– Boltó, O. Malgosa, Bach, Ibañez i Torrente. BROMAC KELBURNE: Kerr, Peterson, Finlayson, McKenzie, Scholefield, Nelson, Cairns, L.Morton, C. Morton, Holding i Maitles –onze inicial– Bain, Christie, Goldie i Nommensen. GOLS: 1-0 (10') Carrera. 1-1 (10') Nommensen. 2-1 (32') Jan Malgosa. 3-1 (33') Oriol Bach. 3-2 (43') Cairns. ÀRBITRE: McCully i Grochal.